18 / 05 / 2024

toki Ytong fabrika arazisi projesi

toki Ytong fabrika arazisi projesi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını dile getirdi.

Sanayiciler TOKİ'den fabrika istiyor!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sanayiciye uygun arsa temini dışında fabrika yapım desteği de vermesi gerektiğini dile getirdi.

TOKİ'ye 'fabrika yap kirala' önerisi!

Eskişehir Sanayi Odası, ''2023 Vizyon Programı'' başlıklı rapor hazırladı. Raporda, TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

TOKİ Pendik'te Ytong fabrika arazisine koru yapacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını dile getirdi.

Ytong, Türkiye'de 3 yeni fabrika açacak!

Tüm gelişmelere inat Türkiye’deki yatırımını artırmaya karar veren Ytong, üretimini yüzde 50 artıracak. Türkiye’de 53 yıllık bir geçmişi olan Ytong, 6 olan fabrika sayısını artırmak için düğmeye bastı.

TOKİ anahtar teslimi fabrika çalışmaları hız kazandı!

2016 Eylem Planı’nda yer alan “anahtar teslimi fabrika binası” kurulması çalışmaları hız kazandı. TOKİ, şimdi de KOBİ’leri ‘kira öder gibi fabrika’sahibi yapacak. İş dünyası uygulamanın yaygınlaşmasını istiyor.

Türk Ytong Marmara Bölgesi'nde yeni fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, "Yeni tesisimizde gazbeton konusunda son teknolojiyi ve mühendislik birikimlerini kullanacağız. Hibrit üretim modelinin uygulanacağı tesisimiz; yüksek işçilik, enerji ve hammadde verimliliğine sahip olacak." dedi.

TOKİ'den KOBİ'lere kira öder gibi fabrika fırsatı!

KOBİ'lere 'anahtar teslim fabrika' için harekete geçildi. Fabrikanın inşasını TOKİ'nin üstlenmesi bekleniyor. Projeyle, KOBİ'ler 3 yıl geri ödemesiz 20-30 yıl vadeyle fabrikaya kavuşabilecek. İşte ayrıntılar...

Ytong, Kocaeli Çatalca'da 30 milyon liralık fabrika inşa edecek!

Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel; Kocaeli'ye yatırım yapacağız Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, düzenlediği basın toplantısıyla Kocaeli'ye önümüzdeki 5-6 yıl içinde yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ytong, Kocaeli'de fabrika kuracak!

52 yıldır yapı malzemesi sektöründe bulunan Türk Ytong'un Genel Müdürü Gökhan Erel, 5 yıl içerisinde yaklaşık 200 kişiyi istihdam edebilecek kapasitede fabrika kurmayı planladıklarını duyurdu

Fikri Işık'tan TOKİ modeliyle sanayiciye fabrika yapma önerisi!

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a TOKİ modeliyle sanayiciye fabrika yapma önerisi nedeniyle teşekkür etti...

Ytong Trabzon'a fabrika kuracak!

Türk Ytong, Varlıbaş Holding ile birlikte Trabzon'da bir fabrika kurmayı planlıyor. Fabrika 30 milyon Euro'ya mal olacak ve üç yıl sonra faaliyete geçecek. Şirket, mayıs ayında Çatalca'da da bir fabrika açacak.

Zeytinci TOKİ'den fabrika istiyor!

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Renklidağ yaptığı açıklamada gıda yatırımında üreticinin finansman sorununu çözmek için TOKİ'den fabrika yatırımı yapmasını istedi.

toki Ytong fabrika arazisi projesi Haberi

toki Ytong fabrika arazisi projesi

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını söyledi.


Yapı malzemesi şirketi YTONG’un Pendik’te 1963 yılında 300 dönüm arazi üzerine kurulan fabrikası yıkılıyor, yerine dev bir yeşil alan geliyor. Bu cümlenin içinde hem yeni bir yatırımın haberi, hem de bölge insanının nefes alacağı yeni bir yeşil alanın müjdesi var. Böyle şeyler yazmayı özlemişiz.


YTONG Türkiye CEO’su Fethi Hinginar ile Çatalca’daki Türkiye’nin en yeşil fabrikasında bir araya geldik. Geçtiğimiz yıl 30 milyon Euro’luk yatırımla devreye giren bu fabrika dünyadaki ilk ve tek yeşil sertifikalı YTONG tesisi. Hinginar, şirketin 2018’de 55’inci yılını kutlayacağını söyleyerek yeni bir yatırım haberi verdi. Artık şehir içinde kalan Pendik’teki fabrikanın TOKİ tarafından kamulaştırıldığını, onun yerine Gebze’de...