28 / 04 / 2024

Sanayiciler TOKİ'den fabrika istiyor!

Sanayiciler TOKİ'den fabrika istiyor!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sanayiciye uygun arsa temini dışında fabrika yapım desteği de vermesi gerektiğini dile getirdi.



Ankara Sanayi Odası’nın ocak ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Celal Koloğlu başkanlığında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonu’nda yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldı.         

Sanayiciler TOKİ den fabrika istiyor!

Yaptığı açıklamada dünyada risk algısının varlığını koruduğunu dile getiren ASO Başkanı Seyit Ardıç, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrasında tedarik zincirinde elde edilen avantajın kaybedilmemesi uyarısını yaptı. Ayrıca açıklamasında piyasanın yönünü önemli dış gelişmeler etkilerken, içeride de yüksek enflasyon, cari açık ve kredi hacmindeki daralmanın ekonomik aktiviteleri zorlaştırmaya devam ettiğine değinen Seyit Ardıç, ekonomik yapının bozulduğu dönemde sanayicinin üretmeyi bırakmak yerine daha da artırmak yönünde çabaladığını da dile getirdi.


Geri Dön