06 / 05 / 2024

TOKİ yurt yapım işi

TOKİ yurt yapım işi

TOKİ, Aydın, Balıkesir, Hakkari, Karabük, Karaman, Mersin, Rize ve de Sakarya'da yapacağı 11 yurt ve sosyal tesis işinin danışmanlığını ihaleye 30 Eylül 2014 tarihinde çıkarıyor.

İstanbul'daki mega projelere 127 milyar TL'lik yatırım!

Mega kent İstanbul'da 127 milyar TL'lik yatırımla pek çok mega projeye imza atılıyor. 24 bine yakın TOKİ konutunun yapımı devam ederken 8 bin yataklı yurt binaları ile Bezmialem, Hasdal ve Cerrahpaşa hastanelerinde de sona geliniyor. İşte o projeler...

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Erzurum'da 1013 deprem konutunun yapımı tamamlanıyor!

Erzurum'da TOKİ tarafından yapımı devam eden 1013 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutlar 7.8 büyüklüğündeki depreme bile dayanıklı.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Amasya Göynücek'te 110 konutun yapımına başladı!

TOKİ tarafından Amasya Göynücek ilçesinde inşa edilecek 110 konutun yapımına başlandı. Belediye Başkanı Kemal Şahin, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ bu yıl 10 bin 793 konutun yapımını başladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu yıl 10 bin 793 konutun yapımını başladıklarını açıkladı.

Giresun Yağlıdere'de TOKİ yapımı planlanıyor!

Giresun Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçede TOKİ konutu yapımı için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

TOKİ yurt yapım işi Haberi

TOKİ yurt yapım işi

TOKİ, Aydın, Balıkesir, Hakkari, Karabük, Karaman, Mersin, Rize ve Sakarya'da yapacağı 11 yurt ve sosyal tesis işinin danışmanlığını ihaleye çıkarıyor. 180 günde tamamlanacak işin ihalesi; 30 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de TOKİ İstanbul'da gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI: 


PROJE HIZM. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI BİLKENT - Evrak No: 298-55927


T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)


PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR


İdaremiz Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan 11 Adet Yurt ve Sosyal Tesis Uygulama Projeleri Hazırlanması 3 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu îhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


İhale Kayıt Numarası .2014/108825


1-İdarenin


a) Adresi :T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL


b) Telefon...