04 / 07 / 2024

toki zammı 2015

toki zammı 2015

TOKİ'den ev sahibi olan kimseler ilk taksitini sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ayda ödüyor. Taksit zamları ise ait olunan gelir grubuna göre hesaplanıyor. İşte TOKİ zam oranları 2015..

TOKİ endeksleri Temmuz-Aralık 2015!

TOKİ konutlarından ev sahibi olan kimseler ödeme planlarında, endekslere göre hesaplanan aylık taksitlerini ödemek ile mükellef oluyor. Bu endeksler TOKİ tarafından açıklanıyor. İşte TOKİ endeksleri Temmuz-Aralık 2015..

Kira zammı hesaplama Aralık 2015!

Ev ve dükkan sahipleri kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedeline zam yapma hakkına sahip oluyor. Peki, zam hesabı nasıl yapılır? İşte kira zammı hesaplama Aralık 2015..

Emlak vergisi gecikme zammı hesaplama 2015!

Emlak vergisi mükellefleri 30 Kasım 2015 tarihine kadar vergi borcunun ikinci taksit ödemelerini yapabiliyor. Ödemenin geç yapılması halinde zam alınıyor. İşte emlak vergisi gecikme zammı hesaplama 2015 örneği..

Kira zammı hesaplama Kasım 2015!

Kasım ayında sözleşmesi yenilenen kiracılara ne kadar zam yapılacağı belli oldu. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre; Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık yüzde 0,20 düştü. İşte kira zammı hesaplama Kasım 2015..

Kira zammı oranları Kasım 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında taraflar arasında yapılan kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedeline zam yapılıyor. Kira zam oranları TÜİK tarafından açıklanıyor. İşte kira zammı oranları Kasım 2015..

Emlak vergisi gecikme zammı oranı 2015!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için vergi ödemesinin yapılması gerekiyor. Verginin zamanında ödenmemesi halinde gecikme zammı uygulanıyor. İşte emlak vergisi gecikme zammı oranı 2015..

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler, piyasadan daha ucuza evsahibi olabiliyor. Emekli ve dar gelirliler için TOKİ Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirliler TOKİ evlerini nasıl alacak?

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015!

TOKİ Adana Projesi'nde aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor. İşte Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015 detayları...

TOKİ İskenderun 2015 başvuruları başladı!

İskenderun Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projesi, TOKİ İskenderun 2015 başvuruları başladı.

2015 Ekim kira zammı hesaplama!

Tarafların yenilenen kira dönemlerinde uygulanacak kira bedeline ilişkin anlaşmaları, bir önceki kira yılında üretici fiyat endeksindeki artış oranını geçmemek koşuluyla geçerli oluyor. İşte 2015 Ekim kira zammı hesaplama örneği..

Kira zammı oranları Ekim 2015!

Kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedelinde belli hesaplamalara göre zam yapılıyor. Kira zammı hesaplamalarında kullanılan oranlar TÜİK tarafından açıklanıyor. Peki, kira zammı oranları Ekim 2015 ne kadar?

Kira zammı hesaplama örneği Ekim 2015!

Kiralama süresi boyunca kiracı kira bedelini ödemek ile mükellef oluyor. Kira sözleşme süresinin uzaması halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. İşte kira zammı hesaplama örneği Ekim 2015..

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura 2015!

Başvuruları sona eren TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor. İşte Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura 2015 detayları...

toki zammı 2015 Haberi

toki zammı 2015

TOKİ zam oranları 2015!

TOKİ'den ev sahibi olan kimseler ilk taksitini sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ayda ödüyor. Taksit zamları ise ait olunan gelir grubuna göre hesaplanıyor.


Yoksul grubu taksit artışları..

Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olana göre artırılmaktadır. İlk dönemsel artış, konut teslim tarihine göre TOKİ tarafından belirlenir. 


Alt gelir grubu taksit artışları..

Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olanına göre artırılmaktadır. İlk dönemsel artış, satış duyurularında İdare tarafından ilan...