03 / 05 / 2024

toki zonguldak son başvuru tarihi 2022

toki zonguldak son başvuru tarihi 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

Alt gelir TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru!

Alt gelir TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru dönemi bugün başlıyor. 2+1 daire seçeneğine yer verilen projede son başvurular 29 Eylül 2017'de yapılacak.

TOKİ Devrek son başvuru tarihi!

TOKİ Zonguldak Devrek Projesi'nde yer alan 86 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı son başvuru tarihi!

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda son durum!

Zonguldak Devrek'teki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu mevkiinde yapılması planlanan 271 konutluk projede çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli son başvurusu ne zaman?

2+1 nitelikli 200 konuttan meydana gelen TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli projesinde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli son başvurusu ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli son başvuru!

324 konutluk TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek Emekli projesindeki daireler için talep süreci devam ediyor. Peki, TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli son başvuru ne zaman?

TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli emekli konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 200 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

TOKİ Zonguldak Ereğli kura çekilişi!

Başvuruların sona erdiği TOKİ Zonguldak Ereğli projesinde 200 konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Ereğli kura çekilişi...

toki zonguldak son başvuru tarihi 2022 Haberi

toki zonguldak son başvuru tarihi 2022

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde 20 adet konut yer alıyor. 

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesinde 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği projenin kura çekilişi 3 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Çaycuma projesinden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Zonguldak Çaycuma projesinde en düşük konut bedeli 157 bin 187 TL, en yüksek konut bedeli 209 bin 558 TL olarak belirlendi. Proje için 180 ay vade sağlanıyor. 

TOKİ Çaycuma 2022 projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 15 bin 718 TL, en yüksek peşinat bedeli 20 bin 955 TL olarak belirlendi.

Kura heyecanının başladığı proje için ödenecek taksit bedelleri 785,94 liradan başlıyor,...