24 / 07 / 2024

tokiden 35 bin liraya ev

tokiden 35 bin liraya ev

TOKİ, Ankara Mamak'ta inşa ettiği 448 konutu 35 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Kura yoluyla hak sahiplerinin belirleneceği 448 konut 4 bin lira peşinat, 180 ay vadeyle satılacak..

Milli Emlak, iki ildeki 6 araziyi 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Son dakika Temmuz fırsatı! 

Milli Emlak, Diyarbakır ve Sinop'ta yer alan 6 adet araziyi 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki arazilerin satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Murat Kurum'dan 35 bin deprem konutu için daha teslim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerdeki deprem konutları ile ilgili açıklama yaparak, 35 bin konut içim teslim müjdesi verdi.

Milli Emlak 3 ilde 35 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Kütahya, Amasya ve Konya'daki arsa ve araziler için 35 bin liradan satışa çıkarılacağını duyurdu. Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'daki arsa ve arazileri cazip başlangıç fiyatları ile satışının yapılacağı kaydedildi.

Milli Emlak'tan 3 şehirde Temmuz 2024 fırsatı! 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Fiat Doblo'ya hem tam 35 bin TL'lik Haziran 2024 indirimi hem de 0 faiz müjdesi geldi!

En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Fiat Doblo'ya bu ay 35 bin TL indirim geldi. Söz konusu araçta ayrıca 200 bin TL kredi için 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Bankaların 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye çıktı! İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye kadar çıktı. İşte son dakika banka banka faizsiz kredi kampanyaları...

Milli Emlak'tan 31 bin ve 35 bin TL'ye satılık iki arsa! KDV'den muaf arsalar için bu tarihlere dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gümüşhane ve Amasya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların fiyatları 31 bin TL ve 35 bin TL olarak açıklandı.

İstanbul’daki 35 bin binanın 15 bini riskli çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Afetlere Karşı Dayanıklı İstanbul isimli projesinin tanıtımında önemli açıklamalar yaptı. İmamoğlu açıklamasında megakentte 35 bin binada yapılan incelemede 15 bininin yüksek riskli olduğunu dile getirdi.

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

Kripto para piyasasının lider para birimi Bitcoin’in (BTC) uzun süre kaldığı 28 bin dolar bandından hızlı bir yükselişle 35 bin dolara kadar yükselmesi ve burada istikrar sağlaması ile hareketlenen altcoin’lerdeki artış trendi devam ediyor.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

İstanbul'da sıkı denetim! 7 günde 35 bin 988 sürücüye cezai işlem uygulandı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 35 bin 988 sürücüye cezai işlem uygulandığı kaydedildi.

tokiden 35 bin liraya ev Haberi

tokiden 35 bin liraya ev

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) dar gelirliye bayram müjdesi geldi. TOKİ, Ankara Mamak'ta inşa ettiği oturuma hazır 448 konutu 35 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. TOKİ, "kura" yoluyla hak sahiplerini belirleyeceği 448 konutu 4 bin lira peşinat, 180 ay vadeyle satacak. CY tipi bir oda bir salon niteliğindeki konutların fiyatları 35 bin lira ile 47 bin 500 lira arasında değişiyor. 47.65 metrekare büyüklüğündeki konutların taksitleri de 172 liradan başlıyor. 15 Kasım'da gerçekleştirilecek kura çekilişine katılmak isteyenlerin 24 Ekim - 8 Kasım arasında Ziraat Bankası Hamamönü Şubesi'ndeki TOKİhesabına bin lira yatırmaları gerekiyor. Kurada ismi çıkan hak sahipleri için yatırdıkları bu başvuru bedeli peşinatlarına sayılacak. 


Oturuma hazır konutların aralık ayında teslim edilmesi planlandı. Kurada ismi çıkan hak sahipleri 2-18 Aralık tarihleri...