18 / 05 / 2024

Tokiden Arena\'nın yanındaki inşaatı Eroğlu\'na sattı

Tokiden Arena\'nın yanındaki inşaatı Eroğlu\'na sattı

Toki, Galatasaray'ın amatörler için salon yapmayı planladığı Türk Telekom Arena'nın yanındaki araziyi bir inşaat şirketine verdi.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Kartal'da çöken binanın yanındaki Yunus Apartmanı yıkılıyor!

Kartal’da çöken ve 21 cana mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yanında bulunan Yunus Apartmanı da göçme tehlikesi nedeniyle yıkılıyor.

Tarabya’daki Huber Köşkü'nün yanına otopark geliyor!

Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü’nün yanındaki boş alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla imara açıldı. Boş alana otopark yapılması planlanıyor. 

TOKİ, İran sınırındaki duvarın yarısını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırına dünyanın en uzun 3'üncü duvarını örüyor. TOKİ,  İran sınırındaki duvarın yarısını tamamladı. 

Brezilya’da lüks apartmanların yanındaki barakalar sefalet içinde!

Brezilya’da lüks apartmanların hemen yanında bulunan barakalarda sefalet kol geziyor.

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

3. Havalimanı'nın yanına lojistik merkez kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ihracatın değerlendirildiği toplantıda açıklamalarda bulundu. Zeybekçi, 3. Havalimanı'nın yanına e-ticaret ve lojistik merkezi kuracaklarını söyledi.

Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanına gece kulübü geliyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Türk Telekom Arena'nın yanına basketbol salonu inşa edilecek!

Başkan Dursun Özbek, Başbakan Binali Yıldırım'ın TT Arena'nın üst kullanım hakkının 49 yıllığına G.Saray'a verilmesini onayladığı bildirildi. Aslan bunun yanında basketbol salonu için de onay aldı.

Tokiden Arena\'nın yanındaki inşaatı Eroğlu\'na sattı Haberi

Tokiden Arena\'nın yanındaki inşaatı Eroğlu\'na sattı

Galatasaray Kulübü ile hükümet arasındaki, Adnan Polat'ın başkanlığı sırasında, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın olaylı açılışı nedeniyle yaşanan soğukluk bir türlü giderilemiyor. Gelinen son noktayı sarı-kırmızılı yönetici Mehmet Cibara özetledi.

Cibara, gerçekleştirmeyi düşündükleri büyük projenin engellendiğini savundu. Cibara: ''Hemen yanı başımızdaki araziyi Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Eroğlu'na verdi. İnşaat, stadımızın yanında hızla yükseliyor. Hatta arazimizin bir kısmında da işgal var''...