08 / 05 / 2024

TOKİden emeklilere ek kontenjan

TOKİden emeklilere ek kontenjan

TOKİ Başkanı Turan, 37 ilde emeklilere yönelik proje çalışmaları yürütüldüğünü belirtti. Turan, İstanbul gibi kentlerde emeklilere kontenjan ayrıldığını bildirdi.

PTT’den emeklilere 100 bin TL müjdesi! Başvuran hemen alıyor!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den kalmasından sonra geçim zorluğu yaşayan emeklilere PTT’den tam 100 bin TL’ye kadar kredi desteği geldi. Peki söz konusu kredi için başvuru şartları neler, faiz oranı yüzde kaç? 

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bakın! Emeklilere ek zam var mı? 

Milyonlarca emekli dört gözle ek zammı bekliyor. Peki emeklilere ek zam var mı? SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bakın...

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

1 Haziran’dan itibaren PTT’den emeklilere kredi fırsatı sunuldu. PTT’nin son zamanlarda sunmuş olduğu kredi kampanyaları bu kez de emeklilere özel olarak düzenlendi. Yüksek miktarda ve uygun avantajlarla sunulan bu kredi fırsatı pek çok emekliye maddi açıdan kolaylık sunacak.

Yapı Kredi’den emeklilere müjde! Emekli promosyonu güncellendi! Hemen bakın!

Yapı Kredi'den nefes aldıran promosyon haberi geldi. Emeklilere müjdeli haberi duyunca sevinçten havaya uçtu. Şubat ayı emekli promosyonu güncellendi. İşte detaylar…

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması geldi!

3600 ek gösterge ile ilgili açıklama yapan Vedat Bilgin, "Bakanlık bünyesinde çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren bu meseleyi de gündemimize alacağız takvimlendireceğiz." dedi.

TOKİ'den faizsiz konut kredisi nasıl alınır?

TOKİ ev sahibi olacak vatandaşlara konut kredisi vermeye devam ediyor. Peki TOKİ'den konut kredisi nasıl alınır? İşte detaylar...

TOKİ'den alınan ev satılır mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) alınan ev satılabiliyor mu? TOKİ'den alınan konutlarda devir ve satış şartları neler?

TOKİ'den kimler konut alabilir?

TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, TOKİ'den nasıl ev alınacağını ve başvuru koşullarını araştırıyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır? İşte detaylar...

TOKİ'den ucuz ev nasıl alınır?

TOKİ ülke genelinde dar gelirli aileleri ev hayaline kavuşturmaya devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev alırken nelere dikkat edilmeli.

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlar dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye genelinde vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlar ise TOKİ konutları başvuru süreçlerini araştırıyor. Peki, TOKİ'den ev nasıl alınır, başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar...

TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır?

TOKİ Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum; açık satış yoluyla binlerce aileyi ev sahibi yapıyor. Peki, TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte başvuru şartları...

TOKİden emeklilere ek kontenjan Haberi

TOKİden emeklilere ek kontenjan


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emeklilere şu ana kadar 3 bin 635 konut teslim etti. Emekliler için 37 ilde konut projesi yürüten TOKİ, arazi sıkıntısının yaşandığı İstanbul gibi büyük şehirlerde ise yapılan konutların yüzde 25'ini emeklilere ayırıyor.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ'nin 1984-2002 arasında 43 bin, 2002-2015 arasında ise 690 bin konut ürettiğini belirterek, 2016 hedefini de 60 bin konuta çıkarttıklarını söyledi.


İdarenin 2002 baz alınarak yapılan 1 milyon konut hedefini ise 1 milyon 200 bine yükselttiğini vurgulayan Turan, 8 yıl içerisinde yaklaşık 500 bin yeni konut üretileceğini, yaklaşık 3 milyon kişinin TOKİ binalarında oturacağını ifade etti.


Turan, hedef kitlelerinin hiç konut sahibi olmayan vatandaşlardan başlayarak alt ve orta gelir grubu olduğunu dile getirdi.


Turan, konuta yoğun talep olan...