05 / 05 / 2024

TOKİden romanlara ev

TOKİden romanlara ev

64. Hükümet Programı’nda da yer alan Roman vatandaşlarının sorunlarının çözümüne yönelik taslak çalışma büyük ölçüde tamamlandı. TOKİ, Romanlar’ın yaşam tarzlarına uygun mahalle kültüründe konutlar yapacak.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ'den 43 ile Ekim piyangosu vurdu! 50 bin TL'si olan ev alacak! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

TOKİ'den beklenen müjde geldi. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yerini açık artırma ile satışa sunduğunu ilan etti. Bu kapsamda düşük teminatla konut satışı gerçekleştirilecek. 599 bin 999 liraya kadar olan konutların muhammen bedeli için 50 bin TL verilecek.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz 2+1, 3+1 evler satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan konut satış listesine yeni iller ekledi. O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz ev satıyor. İşte detaylar...

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni konut müjdesi geldi. Merakla beklenen proje için başvurular yarın resmen başlıyor...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

TOKİ’den uygun fiyatlı daireler! Ev almak isteyenlere talih kuşu kondu! Zamanınız az hemen başvurun!

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere eşi benzeri bulunmayan bir fırsat. İşte yapılması gerekenler!

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara son dakika müjdesi geldi. TOKİ'nin 2023 indirim kampanyası bu tarihte resmen başlıyor. 

TOKİ'den 1.500 TL taksitle 2+1 ev müjdesi! Son gün bugün! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den 1.500 TL taksitle 2+1 ev müjdesi... Son gün bugün... Aman kaçırmayın...

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanlar, evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. TOKİ’ye ev için başvuru yapan vatandaşlar evler ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını arıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konutları 2 yılda bitirip teslim edeceklerini açıkladı.

İşte TOKİ sosyal konut projesinin yapılacağı güncel liste

TOKİ’nin uygun fiyatlı konut projesinin hangi il ve ilçelerde yapılacağı kesinleşti. Peki, TOKİ’nin 2022 uygun fiyatlı konut projesinden hangi şartlarda faydalanılabilir. TOKİ’den kimler ev alabilir? İşte TOKİ’den nasıl ev alırımın cevabı:

TOKİden romanlara ev Haberi

TOKİden romanlara ev

Hükümet, seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini bir bir hayata geçiriyor. Asgari ücretin 1.300 TL olması ve emeklilere verilen zamların ardından Roman vatandaşlar için de yeni bir paket hazırlanıyor. 64. Hükümet Programı’nda da yer alan Roman vatandaşlarının sorunlarının çözümüne yönelik taslak çalışma büyük ölçüde tamamlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Başbakanlık ile Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda öncelik barınma, eğitim, sağlık ve istihdama veriliyor. Henüz son şekli verilmeyen çalışmaya göre öncelikli olarak Roman vatandaşların ev sorunları çözüme kavuşturulacak. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Romanlar’ın kendi yaşam tarzlarına uygun mahalle kültürlerini de yaşayabilecekleri konut yapılmasına yönelik çalışmanın yeni yılda yapılacağı belirtiliyor.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan edinilen bilgilere göre eğitim sorunlarının çözümüne yönelik Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çalışma yürütülecek. Çocukların eğitim hayatına...