23 / 05 / 2024

tokinin elinde ne kadar boş konut verilecek

tokinin elinde ne kadar boş konut verilecek

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin elinde 150 bin boş konut olduğu iddialarına "Şu anda hazırda satışta olan 2 bin boş konutumuz var." açıklamasıyla yanıt verdi.

Konut almak isteyenler yeni takas yöntemine başvurdu! Elinde ne var ne yok paketler halinde sunuyor!

Yatırımcılar, bir konut alabilmek için artık elindeki bir konutu, otomobili ve arsasını paket olarak sunmaya başladı. Yani tek bir ürüne dair bir çok ürünle teklif gelmiş oluyor...

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Elinde dolar olanlar o günü bekleyin! Doların geleceği seviye ayaklarınızı yerden kesecek! Bugün dolar/TL ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırırken, doların geleceği seviye açıklandı. Elinde dolar olanlar o günü bekleyin!

1 euro ne kadar? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro/TL bugün kaç lira oldu? 3 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kurunda son durum merak edilyor. Yatırımcılar ''1 euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kuru bugün kaç TL?'' sorularının yanutlarını araştırıyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! 3 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakit TL bulunan ve kısa vadede hem parasını koruyup hem de bir kazanç elde etmek isteyenler için mevduat hesapları kapı aralıyor.  Altın ve dolar gibi yatırım araçlarının yanında mevduat hesapları da yatırımcılara oldukça cazip gelir fırsatı yaratıyor. Peki, hangi banka, ne kadar?

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Elinde 1 euro bile olanlar bayram edecek! Euronun geleceği rekor rakam ortaya çıktı! Uzman isimden net açıklama geldi 

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımların ardından rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden euro için rekor rakam geldi. Elinde 1 euro bile olanlar bayram edecek! 

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro kurunun yönü belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde faizlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından tüm gözler euro kuruna çevrildi. Peki euro ne olur? Euro yükselecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro kurunun yönü belli oldu!

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Dolar yeni rekorunu kırdı! Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan dövizciye gitmeyin!

Yeni ekonomi yönetiminin attığı adımların ardından dolar/TL kuru rekor üstüne rekor kırıyor. Dün 26,15'ten güne başlayan dolar bugün yüzde 0,06  yükselişle yeni rekorunu kırdı. Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan kuyumcuya gitmeyin!

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararı piyasaların tarafından merakla beklenirken doların 2 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

100 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakdi olan ve kazanç sağlamak isteyenler için mevduat hesapları fırsat kapılarını aralıyor. Sürekli sorgulanan konuların başında yer alan mevduat faiz oranlarında 5 bankadan 32 günlük atak geldi. İnsanlar 100 bin TL ile ne kadar kazanacağını merak ediyor. İşte banka banka faiz getiri hesabı..

tokinin elinde ne kadar boş konut verilecek Haberi

tokinin elinde ne kadar boş konut verilecek

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlığa alınacak Suriyelilerin TOKİ'nin boş konutlarına yerleştirilebileceğine yönelik insani açıklamasını manipüle etmek isteyenler olduğunu belirtti. Bazı çevrelerin iddia ettiği gibi TOKİ konutlarının Suriyelilere bedava verilmeyeceğini söyleyen Turan, "Erzincan'da Ahıska Türklerine verdiğimiz gibi Suriyelilere de verilebilir, yerleştirilebilir. Bunlar bedava değildir. Ayrı ödeme şartları ile verilebilir. Onlara bedava ev verilecek diye bir şey yok" açıklamasında bulundu. 


Ankara'daki makamında Milliyet'i misafir eden TOKİ Başkanı Turan ile hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin ardından başlatılan "Suriyelilere bedava konut" tartışmasını hem de Gazze'deki projelerini konuştum. 


TOKİ'nin iddia edildiği gibi Suriyelilere bedava konut vermeyeceğini vurgulayan Turan şunları söyledi: "Biz ne istenirse, ne görev verilirse yaparız. Cumhurbaşkanımızın söyledikleri belli. Bedava verilmesi gibi bir şey yok. Çok rahatlıkla manipüle edilebilecek bir konu...