18 / 05 / 2024

Toksöz markaları

Toksöz markaları

Geçtiğimiz aylarda İtalyan çikolata markası olan Pernigotti' yi satın alan Toksöz Grup, İspanyol meyve suyu üreticisi olan Zumos Palma' yı da satın alarak bünyesine kattı...

Volkswagen’de kırmızı alarm! Sebebi bilinmeyen bir arıza nedeniyle araç üretimi durduruldu!

Alman otomotiv devi Volkswagen, sebebi bilinmeyen sistem arızası nedeniyle araç üretimini durdurdu. Aynı zamanda, Volkswagen Grubu'nun Porsche ve Audi markalarının da söz konusu arızadan etkilendiği, konunun araştırılması amacı ile kriz masası kurulduğu ifade edildi.

Mercedes-Maybach S-Serisi fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi!

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisinin Kasım ayı fiyat listesini yayımladı. Yeni fiyatını duyunca şoke olacaksınız. İşte Mercedes-Maybach S-Serisi 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Proscenic'ten yeni frütöz! İşte 14 Ekim 2022 fiyatı...

Dünyanın önde gelen mutfak aleti markalarından Proscenic, yeni teknoloji Airflyer'ını satışa sundu. Yüzde 90 daha az yağ ile yumuşak kızartmalar yapan frütözün özellikleri...

A101'de Bosch Toz Torbasız Süpürge satışa çıktı! İşte 2 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101 uygun fiyatlı ürünleriyle yüzleri güldürmeye devam ediyor. Birbirinden farklı markaların ürünlerini satışa çıkaran A101, Bosch Toz Torbasız Süpürge'yi alıcılarına sundu. Peki Bosch Toz Torbasız Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi..

Mercedes-Maybach S-Serisi fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisini güncel fiyat listesini açıkladı. Özelliklerini ve fiyatını görünce şok olacaksınız. İşte Mercedes-Maybach S-Serisi hakkında merak edilenler...

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Sinan Öncel: AVM'ler için ciro kirası en adil çözüm olacak!

''Ciro kirasından başka bir seçenek görünmüyor'' Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, ''Ciro kirası aynı zamanda tüm taraflar için en adil çözüm olarak görünüyor'' açıklamasında bulundu.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

İmarons İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmarons İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar2da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toksöz tarafından kuruldu.

Kiracı markalar AVM'lerle yol ayrımında!

AYD’nin mayıs ayında kira alınmaması hakkındaki tavsiye kararı, kimi AVM’lerce kredi borçları gibi giderler nedeniyle kabul edilmedi. Markalar ise bu noktada tazminatsız çıkış hakkı talep ediyor. Hatta birçok markanın, e-ticaret ve cadde mağazaları açtığı görülüyor. 

Tescilli Markalar Derneği'nden kira önerisi!

Tescilli Markalar Derneği (TMd) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Stamati yaptığı açıklamada, "3 ay kirasız dönem ticari işletmelerin faaliyetlerinin devam etmesine büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

Toksöz markaları Haberi

Toksöz markaları

Toksöz Grup, İspanya'nın yüzde yüz doğal meyve suyu markası Zumosol'ün sahibi olan Zumos Palma'yı Pascual Grup'tan satın aldı.


Sanset Gıda ile Tadelle, Sarelle, Sagra, Gol, L'era Fresca markalarıyla gıda sektöründe; Sanovel İlaç ile ilaç sektöründe faaliyet gösteren Toksöz Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Toksöz satın almayla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Toksöz Grup olarak, 2013 başından itibaren paylaştığımız üzere, ülkemizde yaptığımız önemli yatımların ardından yurtdışında da adımızdan söz ettirecek satın alma faaliyetlerimize devam ediyoruz.


İtalyan çikolata markası Pernigotti'yi satın aldıktan sonra şimdi de İspanya'nın en çok tercih edilen meyve suyu markalarından biri olan Zumasol'un üreticisi Zumos Palma şirketini, Pascual Grup'tan satın alma sürecini tamamladık. Bu satın alma, Grubumuzun Avrupa başta olmak üzere, dünyada yeni pazarlarda var olma hedefindeki kararlılığının önemli...