30 / 04 / 2024

Tokyo\'da Sky Tree açıldı

Tokyo\'da Sky Tree açıldı

Dünyanın en yüksek kulesi, Japonya'nın başkenti Tokyo'da açıldı.Açılış gününde 634 metre yüksekliğindeki Sky Tree'yi yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyo

Tokyo'da konut fiyatları ilk defa 100 milyon yeni aştı

Japonya'nın başkenti Tokyo'da konut rakamları ortalama olarak geçen sene ilk defa 100 milyon yen (677 bin dolar) seviyesini aştığı belirtildi. 

Honda Accord’dan şaşırtan fiyat! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tokyo'da kurulan Japon otomobil şirketi Honda’nın Türkiye’de en çok tutulan modeli olan Accord’un eylül ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Honda Accord’un 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Honda’dan kaçırılmayacak fırsat! Honda Accord ne kadar? İşte Honda Accord’un 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tokyo'da kurulan Japon otomotiv firması Honda’nın Türkiye’deki en popüler modeli olan Accord’un eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Honda Accord’un 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sky Hıgh Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sky Hıgh Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da Faraz Babaeı tarafından kuruldu.

Tokyo'da konut fiyatları 63,6 milyon yene ulaştı!

Japonya'nın 2021 yılı mali konut fiyatları açıklandı. Tokyo ve çevresinin konut fiyatları ortalamasının 63,6 milyon yene (503 bin dolar) ulaştığı bildirildi. İşte detaylar...

Tokyo'daki müstakil kapsüllerden oluşan Nakagin Capsule Tower yıkılıyor!

Japonya'nın başkenti Tokyo'da yer alan ve müstakil kapsüllerden meydana gelen Nakagin Capsule Tower'da yıkıma başlandı.

Aylık 10 TL’ye kiralık mini konut!

İsveçli mobilya devi Ikea, dünyanın en yoğun nüfuslu şehirlerinden Tokyo’da yer alan 10 metrekare büyüklüğündeki mini dairesini, ayda sadece 10 TL’ye kiraya verecek.

SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.

Tokyo'daki 336 milyon dolarlık yeni tesis açıldı! 

Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarına devam eden Tokyo'da, 336 milyon dolara mal olan yeni tesisin açılışı gerçekleştirildi.

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu ve Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Ahmet Köker, Kazım Yıldırım ve Şaner Solak ortaklığında kuruldu.

3. havalimanı GSMH'ye katkı yapacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın önemini Londra’da Sky News'e anlatan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Samsunlu, 3. havalimanının GSMH'ya yaklaşık yüzde 5 gibi önemli bir katkı yapacağını da aktardı.. 

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Tokyo\'da Sky Tree açıldı Haberi

Tokyo\'da Sky Tree açıldı

Yetkililer, televizyon ve radyo yayınları için kullanılacak Sky Tree'nin kentin en önemli turistik yerlerinden biri olacağını söyledi.


Dünyanın en yüksek kulesi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Sky Tree, bu unvanı Çin'deki Canton kulesinden devraldı. Canton Kulesi, 600 metre yüksekliğinde.

  

Dünyanın en yüksek binası ise, Dubai'de yer alıyor. 828 metre yüksekliğindeki Burç Halife gökdeleninde 160'ı kullanılabilir 165 kat...