29 / 04 / 2024

Honda Accord’dan şaşırtan fiyat! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Honda Accord’dan şaşırtan fiyat! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tokyo'da kurulan Japon otomobil şirketi Honda’nın Türkiye’de en çok tutulan modeli olan Accord’un eylül ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Honda Accord’un 28 Eylül 2022 fiyat listesi…



Honda Accord’dan şaşırtan fiyat! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Daha uzun, geniş gövdesi ve alçak tavan çizgisi ile güçlü bir dış tasarımla gelen Honda Accord, krom kanat şeklinde ön ızgara ile far tasarımı ve keskin havalandırma ızgaralarıyla kendine hayran bırakıyor.

Honda Accord, cesur ön tasarımının yanı sıra, otomatik açılıp kapanabilen full LED ön farları ve LED sis farlarla sunuluyor. Yeniden tasarlanan LED arka stop lambaları güçlü ve dinamik görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

18 inç keskin alaşım özel jantları gürültüyü 6 dB düzüşüren Honda Accord, lastikler sayesinde ise yuvarlanma direncini azaltırken sürüş kalitesini bir üst seviyeye çıkartıyor.

Sürüş konforunu arttırmak için dizayn edilen açılabilir cam tavanı sayesinde daha aydınlık ve daha ferah bir iç mekan sağlayan Honda Accord’ta, hız göstergesinin de bulunduğu ultra ince 7 inç TFT sürücü ekranında sürüşünüz ile ilgili daha birçok önemli bilgiye hızlı ve kolay şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Peki Honda Accord’un teknik özellikleri neler? İşte, Honda Accord’un teknik özellikleri ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön