28 / 04 / 2024

Tolga Çevik çeşmeden ev mi aldı

Tolga Çevik çeşmeden ev mi aldı

Eşi Özge Çevik ile 5 gündür Çeşme Alaçatı'da olan Tolga Çevik, Yeni Mecidiye Mahallesi'nden 750 bin TL'ye havuzlu, bahçeli villa aldı. Çift tapu işlemlerinden sonra İstanbul'a döndü...

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Monsson Turkey İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monsson Turkey İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 165 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Özkarakaş tarafından kuruldu.

Energama Enerji Danışmanlık Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Energama Enerji Danışmanlık Eğitim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Güllü tarafından kuruldu. 

İnşaat Sektöründe Çevik Dönüşüm Projesi başladı!

İnşaat sektöründeki verimsizliğe çözüm için yola çıkan IPYD üyeleri; Y. Mimar Demet Demirer’in liderliğinde “İnşaat Sektöründe Çevik Dönüşüm Projesi”ni geliştirdiler.

İnşaat sektörü 2018'e güçlü giriş yaptı!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, satış rekoru kıran inşaat sektörünün 2018’e güçlü giriş yaptığinı söyledi..

Ön ödemeli konut satışında 24 aya kadar sözleşmeden dönülebiliyor!

Tüketici, ön ödemeli konut satışında sözleşme tarihinden itibaren 24 aya kadar herhangi bir gerekçe göstermeksizin sözleşmeden dönebilecek.

Ön ödemeli konut satışında sözleşmeden vazgeçebilirsiniz!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, ön ödemeli konut satışında alıcıyı uyardı. Madenli, herhangi bir gerekçe göstermeksizin sözleşmeden vazgeçebileceğini hatırlattı.

Büyükyalı, Kazlıçeşme’nin tarihi zenginliklerini gün yüzüne çıkarıyor!

Büyükyalı’yla Adım Adım Kazlıçeşme turu kapsamında semte adını veren tarihi çeşmeden, 1600 yılllık Studios Manastırı’na kadar, bölgedeki bir çok tarihi eserin keşfedilmesini ve Kazlıçeşme’deki bu kültürel değerleri gün yüzüne çıkarmayı hedefliyor.

Adana Yüreğir yerinde dönüşümle değişiyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede yapılan kentsel dönüşümden tutun da sosyal belediyeciliğe kadar bu zamana kadar yaptıkları hizmetleri Haber Müdürümüz Serden Çevik'e anlattı.

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Silivri Zeki Çevik Camii ne zaman açılacak?

Silivri İlçe Kaymamı Faruk Bekarlar, restorasyonu tamamlanan Piri Mehmet Paşa Camisi ve Yeni Mahalle'de yapılan Zeki Çevik Camisi'ni inceledi. İki camiinin açılışının Ramazan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun projesi revize edilecek!

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için çeşitli çalışmalar yürütüldüğüne dikkat çeken Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş yeni bir proje çalışması içerisinde olduklarını belirtti.

Tolga Çevik çeşmeden ev mi aldı Haberi

Tolga Çevik çeşmeden ev mi aldı

Tolga Çevik, 'Hoşgeldin Arkadaşım' ve 'Patron Mutlu Son İstiyor'dan kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı. Eşi Özge Çevik ile 5 gündür Çeşme Alaçatı'da olan Tolga Çevik, Yeni Mecidiye Mahallesi'nden 750 bin TL'ye havuzlu, bahçeli villa aldı. Çift tapu işlemlerinden sonra İstanbul'a döndü. 



Volkan Baş/ Posta...