29 / 04 / 2024

Tolga Doğan turizm pazarı

Tolga Doğan turizm pazarı

Fethiye'de Jiva Beach Resort otelini geçen yıl hizmete açan Doğan ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Tolga Doğan, yabancı turist sayısındaki azalmadan iç pazarın fayda sağladığını belirtti.

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Erdoğan tarafından kuruldu.

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tuncer ve Musa Doğan ortaklığında kuruldu. 

Öz Doğan Kazı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğan Kazı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tolga Doğan: Yerli turiste fırsat doğdu!

Fethiye'de Jiva Beach Resort otelini geçen yıl hizmete açan Doğan ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Tolga Doğan, yabancı turist sayısındaki azalmadan iç pazarın fayda sağladığını belirtti.

Doğan Duran Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Duran Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Duran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde Sultanahmet, Binbirdirek Mahallesi, Divanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Doğubey Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğubey Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir İnanlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Cihangir 1 Sokak'ta kuruldu.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

Özkeşan Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 2 İstanbul Şubesi açıldı!

Özkeşan Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 2 İstanbul Şubesi, Fahrettin Kaya Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Firuze Sokak'ta kuruldu.

Mirastan doğan davalarda yetki hangi mahkemededir?

Miras, bir kimsenin vefat etmesi halinde terekesinin mirasçılarına intikal etmesi halinde söz konusu oluyor. Peki, mirastan doğan davalarda yetki hangi mahkemededir? İşte mirasta yetkili mahkemeler...

Davut Doğan: Kelebek Mobilya 5 yılda 350 mağazaya ulaşacak!

Doğtaş'ın sahibi Doğanlar Holding, Türkiye'nin en eski mobilya markası Kelebek'i uçuşa geçirdi. Patron Davut Doğan, "Kelebek tozlanmıştı, tozunu alıp cilaladık. Hedefimiz 5 yılda 350 mağaza" dedi...

Tolga Doğan turizm pazarı Haberi

Tolga Doğan turizm pazarı

Fethiye'de Jiva Beach Resort otelini geçen yıl hizmete açan Doğan ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Tolga Doğan, yabancı turist sayısındaki azalmadan iç pazarın fayda sağladığını belirtti.  Doğantur Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Doğan, yurtiçi tur düzenleyen ETS, Jolly ve Mika Tur gibi acentelerin iptal olan dış rezervasyonlar nedeniyle otellerde çok düşük fiyata yer bulabildiklerine dikkat çekti. Artık yerli turistlerin de 5 yıldızlı hizmeti 3 yıldız fiyatına satın alabildiğini söyleyen Doğan, terör olayları ile çevre ülkelerde devam eden çatışmaların bu yıl turizm sektörünü çok olumsuz etkilediğini belirtti. Doğan, "Türkiye'nin turizmde her şey dahil sistemindeki rekabetinde en güçlü tarafı mutfak. Onu iyi kullanabilirsek büyük potansiyel var" dedi. Fethiye'de Çalış Koyu'nda hizmet veren Jiva Beach Resort tesisinin yatırımı 35 dönümlük arazisi dahil yaklaşık 120...