27 / 04 / 2024

Tolga Karel düğün için ada mı kiraladı

Tolga Karel düğün için ada mı kiraladı

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

6306 sayılı Yasa Yönetmeliği ve kentsel dönüşüm!

Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, Emlakkulisi.com okurları için 6306 sayılı Yasa Yönetmeliği ve kentsel dönüşüm konusunu kaleme aldı.

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmeli!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, özellikle büyük şehirlerde yapılacak olan planlamalar dâhilinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. 

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşümde son durum!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimi, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ednan Palayı ziyaret etti. Ziyarette İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ve otopark yönetmeliği konuşuldu.

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı!

Son olarak oynadığı projeden parasını alamayan Tolga Karel, Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Tolga Karel Türkiye'deki 2 evini sattı!

Tolga Karel ve 4 yıllık eşi Azeri model Günay Müsayeva'dan geçtiğimiz salı günü boşandı. Karel boşanmanın ardından 2 evini satıp Amerika'ya yerleşti.

Tolga Karel evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Geçen yıl Survivor'e katılan Tolga Karel, ada dönüşü bile dizilerden teklif alamayınca zor günler geçirmeye başladı. Eşiyle boşanmak üzere olan oyuncu, iki ay önce Beylerbeyi'ndeki dairesini boşaltıp baba evine taşındı.

Safa Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safa Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Keskin, Mustafa Sarıkaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Tolga Karel'in evine icra memurları geldi!

“Survivor” yarışmacısı olan ve şuan yarışma dolayısı ile Dominik'te olan Tolga Karel’in Beylerbeyi’ndeki evinin kapısında önceki gün haciz memurları vardı. Karel’den boşanacağı konuşulan Musayeva, tepkiliydi...

Tolga Karel düğün için ada mı kiraladı Haberi

Tolga Karel düğün için ada mı kiraladı

İran televizyonu Gem TV’de yayınlanan dizide rol alan Tolga Karel, geçtiğimiz günlerde yapımcısından parasını alamadığını söyleyerek; “Benim yakında düğünüm var. Paramı alamazsam nasıl düğün yapacağım” diye dert yanmıştı. Alkolün etkisiyle gözyaşlarını tutamayan Karel’i arkadaşları teselli etmişti. Karel parasını almış olacak ki, düğünü için ada kiraladı.


7 Mayıs’ta Dominik’te Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu. Tolga Karel ve Sarah Margaret Scott, balayını Las Vegas ve Los Angeles’ta...