18 / 05 / 2024

Tolga Karel türkiyedeki evlerini sattı mı

Tolga Karel türkiyedeki evlerini sattı mı

Tolga Karel ve 4 yıllık eşi Azeri model Günay Müsayeva'dan geçtiğimiz salı günü boşandı. Karel boşanmanın ardından 2 evini satıp Amerika'ya yerleşti.

Ekonomistten “fırsatçılık enflasyonunu” düşürecek yöntem! Herkes uygulayabilir

TÜİK verilerine göre enflasyon Mart ayında yüzde 3,16 geriledi. Yıllık enflasyon ise yüzde 68,50 olarak gerçekleşti. Ancak vatandaşın hissettiği enflasyon hızla artıyor. Ekonomist Tolga Aykut, Türkiye’de yaşanan fısatçılık enflasyonundan kurtulmanın tek yolunu açıkladı. Herkes kolayca uygulayabilir…

Türkiye genelinde, konut arayanların yüzde 44'ü kiralık ev baktı...

Türkiye'de kasım ayında konut arayanların yüzde 44'ü kiralık, yüzde 56'sı satılık konut araması yaptı. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, tek rakam düzenlemesinin sektöre katkı sağlayacağını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Novam İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novam İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salim Ektiricioğlu ve Tolga Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Demir ve Tolga Baştürk ortaklığında kuruldu.

İstanbul depremi nüfusun yüzde 20'sini vuracak!

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Türkiye’nin her 10 yılda bir 6 ve üzeri büyüklükte depremle karşı karşıya kaldığının altını çizerek, Marmara Denizi’nde beklenen depremin İstanbul nüfusunun yüzde 20’sini olumsuz yönde etkil

Ttka İnşaat Taahhüt Ve Lojistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Ttka İnşaat Taahhüt Ve Lojistik Hizmetler Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Türkmen tarafından kuruldu.

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tolga Dörter tarafından kuruldu.

Borda Yapı İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borda Yapı İnşaat Taahhüt İç ve Dış Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aydoğan ve Tolga Ozan ortaklığında kuruldu. 

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Tolga Karel türkiyedeki evlerini sattı mı Haberi

Tolga Karel türkiyedeki evlerini sattı mı

Ünlü oyuncu boşanır boşanmaz Türkiye'deki 2 evini satıp Amerika'ya yerleşti. Amerika günlerinden fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan oyuncu kendisine bu kez kumral bir sevgili buldu. Tolga Karel sevgilisinin fotoğrafını "Ben ve süt" notuyla...