20 / 05 / 2024

Tolga Özdemir

Tolga Özdemir

Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Özdemir, Ümit Fener, Tolga Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Erato Internatıonal Turizm Ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Erato Internatıonal Turizm Ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Özdemir tarafından kuruldu. 

Gökçe Özdemir: Yazlıklar turizme katılmalı!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Gökçe Özdemir ve Öğretim Üyesi Ferika Özer Sarı, yazlık konutların 4 mevsim turizme kazandırılabileceğini söyledi...

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Tolga Türkanık, Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu!

47 yılı aşkın süredir Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle Tolga Türkanık atandı.

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Cemal Özdemir kimdir?

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Ümit Ejder Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Berrin Özdemir kimdir?

Mimar Berrin Özdemir kimdir? Berrin Özdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Berrin Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Berrin Özdemir...

İMO Başkanı Tolga Ok İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti..

Tolga Karel evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Geçen yıl Survivor'e katılan Tolga Karel, ada dönüşü bile dizilerden teklif alamayınca zor günler geçirmeye başladı. Eşiyle boşanmak üzere olan oyuncu, iki ay önce Beylerbeyi'ndeki dairesini boşaltıp baba evine taşındı.

Futbolcu Tolga Zengin'den şehit polisin ailesine alınacak eve 50 bin TL bağış!

Beşiktaşlı Tolga Zengin, bombalı saldırıda can veren polisin acısına duyarsız kalmadı. Şehidin ailesine alınacak ev için 50 bin TL bağış yaptı. Futbol camiasını ise yardıma teşvik etti..

Tolga Özdemir Haberi

Tolga Özdemir

Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Özdemir, Ümit Fener, Tolga Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu.


Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  DEMİR ÇELİK İSKELE a-) Her türlü çelik metal platform iskelelerin kiralanması ve ithalatının yapılması. Metal inşaat kalıbı taşıyıcı iskelelerinin ve iş iskelelerinin ve teleskopik kalıp dikmelerinin, çelik ve ahşap yüzeyli beton kalıbı sistemlerinin, metalden ve ahşaptan mamul her türlü iskele ve kalıp yardımcı elemanlarının, boru, profil, demir ve saçtan mamul iskele ve kalıp bağlama, destekleme, sıkıştırma elemanlarının üretimini yapmak, alım satımını yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak, kiralamak ve kiraya vermek. Bu konularla ilgili olarak resmi ve özel ihalelere katılmak, taahhütlerde bulunmak.  b-) Çelik konstrüksiyon yapılar...