09 / 05 / 2024

Tolga Süveydan

Tolga Süveydan

Hermann Organizasyon İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Süveydan tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi, İdil Pasajı'nda kuruldu.

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Sürmeli tarafından kuruldu.

Balıkesir'de birinci sınıf tarım arazileri satışa çıkarıldı iddiası!

Engin Gayrimenkul - Arsa ismindeki şirket Edremit Kaz Dağları Zeytinli deresinde yer alan birinci sınıf tarım arazilerini “Doğrudan Satış” reklamlarıyla satıyor. 300 metrekaresi 29 bin 900 avrodan satılan arsaların reklamında CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ oynuyor.

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Tolga Mendi ve Damla Can aynı eve taşındı!

Oyuncu Tolga Mendi, 8 aydır birlikte olduğu Survivor yarışmacısı Damla Can ile aynı eve taşındı. 

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Rea İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rea İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Ocak ve Tolga Süveydan ortaklığında kuruldu.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat miras tartışmasında annesi ve kardeşini öldürdü!

Adana'da miras meselesi için çıkan tartışmada cinnet getiren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat erkek kardeşi Altuğ Polat ve annesini İkbal Polat'ı tabancayla vurdu.

Tolga Şahlıoğlu: Yıkılır korkusuyla deprem testinden kaçmayın!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri şirketinden Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, bina sahiplerinin evlerinden acil çıkarılma ve müdürlenme gibi durumlardan çekindikleri için deprem testi yaptırmadıklarını söyledi…

Tolga Ülkealan: Konut fiyatları artacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, gayrimenkul sektöründeki kur etkisini değerlendirdi. Ülkealan, konut yatırımı için en uygun zaman olduğunu belirterek, fiyatların artacağını söyledi.

Venüs Mekanik Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Mekanik Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Özer ve Ali Orkun Akpınar tarafından kuruldu.

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

Gülaylar mağaza sayısını 150'ye çıkaracak!

Türkiye'nin İlk 500 Sanayi Şirketi arasında 205'inci sırada yer aldıklarını belirten Gülaylar Kuyumculuk Genel Müdürü Tolga Eriz, ''2023 yılına kadar mağaza sayımızı 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Tolga Demirel 10 bin TL'ye köy evi inşa etti!

Tolga Demirel, eşi Ayşegül ve kızları Maya'nın yaşamları; mayıs ayından itibaren kendi inşa ettikleri bu 'kutu ev'de geçecek. Bu fikri 2011'de bulan ve 5 yılda hayata geçiren Tolga Demirel, evin yapım aşamasını anlattı.

Tolga Süveydan Haberi

Tolga Süveydan

Hermann Organizasyon İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Süveydan tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi, İdil Pasajı'nda kuruldu. 


Hermann Organizasyon İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; REKLAM VE ORGANİZASYON a.Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. b.Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Her türlü müzik yapımı üretmek, ürettiği müzik...