29 / 04 / 2024

Tolga Türkanık Yapı-Endüstri Merkezi

Tolga Türkanık Yapı-Endüstri Merkezi

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Işık Çalışkan tarafından kuruldu.

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Seçil Selvili tarafından kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Ybd Yapı Endüstri Anonim Şirketi kuruldu!

Ybd Yapı Endüstri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Özdemir tarafından kuruldu.

Yana Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Yana Yapı Endüstri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Erman Durgun tarafından kuruldu.

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Timuçin tarafından kuruldu.

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Gürkan tarafından kuruldu.

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Onur Kıryar tarafından kuruldu.

Lcn Yapı Endüstri Pazarlama Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lcn Yapı Endüstri Pazarlama Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadettin Deniz tarafından kuruldu. 

Tolga Türkanık Yapı-Endüstri Merkezi Haberi

Tolga Türkanık Yapı-Endüstri Merkezi

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Tolga Türkanık, 1976 yılında Eskişehir’de doğdu.

Tolga Türkanık, yapı malzemeleri ile ilgili 20 yıllık iş deneyimine sahip. 1997 yılında İstanbul’da yapılanan yeni fuar projelerinin geliştirilmesinde çalıştıktan sonra, 2001 yılında Yapı-Endüstri Merkezi’nde göreve başlamıştır.


2001 ve 2014 yılları arasında Yapı Fuarı - Turkeybuild operasyon, pazarlama, satış, uluslararası ilişkiler bölümlerinde yöneticilik görevlerini üstlenen Türkanık, son 3 yılında Yapı Fuarı – Turkeybuild Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir.


Yapı sektörü ve fuarcılık alanında ulusal ve uluslararası boyutta yürüttüğü başarılı organizasyonları ile tanınan Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü olarak atanmıştır.


Sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol alan Türkanık aynı zamanda Türkiye Fuar Yapımcıları Derneği, İNDER, İMSAD ve ÇEDBİK üyesidir.