02 / 05 / 2024

tolgahan satışmanın evi

tolgahan satışmanın evi

Tolgahan Sayışman, Tarlabaşı'ndaki GAP 360'tan 1 milyon liraya ev aldı. Sayışman, bu evde sevgilisi Selen Soyder ile birlikte yaşamayı planlıyor. Oyuncu Tolgahan Sayışman, kazancını gayrimenkule yatıranlardan...

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Beykoz'daki 8 milyon TL’lik villası!

Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile oturmak üzere Beykoz’dan 8 milyon TL’ye havuzlu villa satın almıştı. Çiftin muhteşem evlerinden ilk görüntüler yayınlandı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi kiracılarından kira almayacak!

Ezgi Mola’dan sonra ünlü çift Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi de, kiracılarından kira almayacaklarını açıkladı...

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’de 4.5 milyon TL'ye villa aldı!

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra ailelerinin oturduğu Çekmeköy’de 4 milyon 500 bin TL’ye villa aldı.

Tolgahan Sayışman: Felaketi öngörseydim, ev almazdım!

Miami’den iki ev satın alan Tolgahan Sayışman, Irma Kasırgası sonrası yaptığı açıklamada “Felaketi öngörseydim bu yatırım için acele etmezdim” dedi.

Tolgahan Sayışman Miami’deki evi için eşya bakıyor!

Sevgilisi Almeda Abazi’nin ailesini ziyaret etmesini fırsat bilen oyuncu Tolgahan Sayışman, Miami’deki evi için harıl harıl eşya bakıyor.

Konut satışlarını fındık mı düşürdü?

Fındık fiyatlarından en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat yer alıyor. Birçok emlak ve gayrimenkul danışmanı fındık fiyatlarına bağlı olarak fındık üretiminin yoğun olduğu illerde satışların düştüğünü belirtiyor.

Tolgahan Sayışman Miami’den ev satın aldı!

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.

Tolgahan Sayışman gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman, "Dizilerden kazandığınız tüm parayı gayrimenkule yatırdığınız doğru mu?" sorusuna "Evet doğrudur. Bu konuları paylaşmak hoşuma gitmiyor." dedi.

Tolgahan Sayışman Zekeriyaköy'den 2 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman İstanbul Zekeriyaköy'den 4 katlı, havuzlu villa satın aldı. Anne-babasıyla yaşayacağı eve 2 milyon TL verdi. Evi bitene kadar ailesiyle Şişli'de bir otele yerleşti.

tolgahan satışmanın evi Haberi

tolgahan satışmanın evi

Tolgahan Sayışman, Tarlabaşı'ndaki GAP 360'tan 1 milyon liraya ev aldı. Sayışman, bu evde sevgilisi Selen Soyder ile birlikte yaşamayı planlıyor.


Oyuncu Tolgahan Sayışman, kazancını gayrimenkule yatıranlardan. Ünlü oyuncu, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İstanbul'un yeni gözde semtleri arasına giren Beyoğlu-Tarlabaşı'ndaki GAP 360 projesinden 1 milyon liraya ev aldı. Seneye tamamlanması planlanan evde oturmak için şimdiden can atan oyuncunun, sevgilisi Selen Soyder'e de sürpriz yapmak istediği öğrenildi. 


LÜKS OTOMOBİL SEVİYOR 

Yeni evini aşk yuvasına çevirmek için özel bir mimarla anlaşmak isteyen Tolgahan Sayışman'ın hiçbir masraftan kaçınmayacağı da söyleniyor. Şişli'de bir rezidansta dairesi bulunan Sayışman, aynı zamanda pahalı otomobil tutkunu. Porsche Panamera ve Porsche 911 Carrera aracı bulunan oyuncunun, bir de özel yapım motosikleti var. 


Sabah...