27 / 04 / 2024

tolgahan sayışman yatırım

tolgahan sayışman yatırım

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman, "Dizilerden kazandığınız tüm parayı gayrimenkule yatırdığınız doğru mu?" sorusuna "Evet doğrudur. Bu konuları paylaşmak hoşuma gitmiyor." dedi.

Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Son dönemin en çok kazandıran yatırımı! Alan hiç pişman olmuyor

Altın, döviz ve arabayı geçerek en fazla getirisi olan yatırım aracı oldu. Son bir yılda arsa fiyatları yüzde 200’lerin üzerinde yükseldi. Alan hiçbir kimse pişman olmuyor. Peki arsa alırken nelere dikkat edilir? İşte tüm detaylar...

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Gayrimenkul yatırımı yapan yabancılar nelere dikkat etmeli?

Son yıllarda Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancı sayısı oldukça arttı. Gayrimenkul sektörü bu oranın daha da artacağını dile getirerek yabancı gayrimenkul yatırımlarının izlenmesi gerektiğini belirtiyor.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Askent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Askent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Say ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut ve otel yatırımı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehirde artık çok sayıda yabancının yatırım yaparak yaşamaya başladığını söyledi. Aras, Rusların Bodrum´da yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım planlandığından bahsetti.

Gayrimenkul yatırım fonları kurumlar vergisinden muaf mı?

Gayrimenkul Yatırım Fonu, inşaat sektörünün içinde gelişen bir alandır. Peki Gayrimenkul Yatırım Fonu hangi vergilere tabi tutuluyor? Hangi şartlarda kurumlar vergisinden muaf sayılıyor? İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda stopaj oranları değişti!

23.12.2020 tarihli ve 31343 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile belirli yatırım ve döviz fonlarına ilişkin stopaj oranlarında bir takım değişiklikler yapıldı.

2021 yılı yatırım programının kabulü ve uygulanmasına dair karar!

Yatırım Programının Kabulü ve Uygulanmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, 31365 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

tolgahan sayışman yatırım Haberi

tolgahan sayışman yatırım

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman, "Dizilerden kazandığınız tüm parayı gayrimenkule yatırdığınız doğru mu?" sorusuna şu cevabı verdi:


"Evet doğrudur. Bu konuları paylaşmak hoşuma gitmiyor. Ekonomi ile ilgili bir iş yapsam tamam ama oyuncuyum" 


Tolgahan Sayışman Zekeriyaköy'den 2 milyon TL'ye ev aldı!



İşte gayrimenkul zengini...