29 / 04 / 2024

Son dönemin en çok kazandıran yatırımı! Alan hiç pişman olmuyor

Son dönemin en çok kazandıran yatırımı! Alan hiç pişman olmuyor

Altın, döviz ve arabayı geçerek en fazla getirisi olan yatırım aracı oldu. Son bir yılda arsa fiyatları yüzde 200’lerin üzerinde yükseldi. Alan hiçbir kimse pişman olmuyor. Peki arsa alırken nelere dikkat edilir? İşte tüm detaylar...



Konut fiyatlarındaki yükselişler gayrimenkul yatırımcılarının alım alışkanlıklarında değişikliğe neden oldu. Fiyatlardaki astronomik artışlardan sonra ev almak için yeteri kadar birikimi bulunmayan vatandaşlar farklı alternatiflere gidiyor. Yatırım araçları arasında öne çıkan arsalar son dönemde yıllık olarak yüzde 200'lerin üzerinde değer gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön