28 / 04 / 2024

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.



Gedik Yatırım Yatırım Danışmanlığı Müdürü Üzeyir Doğan, Borsa İstanbul'un yurt dışı piyasalardan pozitif ayrışmasını ve bankacılık hisselerindeki hareketi değerlendirdi. Bankacılık hisselerinin son iki ayda yüzde 125 getiri sağlarken, sanayi endeksinin yüzde 30'un altında kaldığına bu dönemde BIST 100 endeksinin ise yüzde 45 arttığını belirten Doğan, "Bankalarda bu hareketi destekleyecek temelden ve teknikten bağımsız bir hareket söz konusu" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön