14 / 05 / 2024

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.



Yatırım Uzmanı Doğan dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan Doğan, "Borsada yukarı yönlü performans devam ediyor. Ancak bu anomalinin devam etmeyeceğini de göz ardı etmemek gerekiyor.  Her hisse bazında bir stop stratejinizin olması gerekiyor. Sattığınız hisseye de dönüp bakmamanız lazım. Bu iş sarmala dönebilir" diye konuştu.

"Durduğu ve döndüğü zaman çok can yakabilir"

Yüksek enflasyon dönemlerinde şirketlerin değerlerinin artmasının son derece normal olduğunu ancak kısa vadede yaşanan yüzde 125'lik artışın piyasanın olağan akışına uygun olmadığının altını çizen Doğan, "Nerde duracağını bu hareketin içindekiler dışında kimse bilemez. Durduğu ve döndüğü zaman çok can yakabilir. " dedi.

Benzer bir hareketin 2020'de teknoloji hisselerinde yaşandığını hatırlatan Doğan, "Umarım benzer bir tabloyla karşılaşmayız" dedi. Yatırımcılara sert bir şekilde yükselen hisselerin düzeltmelerinin de aynı şekilde sert yaşanacağının göz ardı etmemeleri gerektiği tavsiyesinde bulunan Doğan,  "Trend varsa fiyat yükselir, asla inatlaşmayın trend kırıldığında pozisyonlarınızı boşaltın ve asla dönüp arkanıza bakmayın" uyarısında bulundu.  

Borsa'da 8 ay sonra ilk yaşandı! Yabancı yatırımcıdan ilk net alış!

Borsa rekorlara doymak bilmiyor! Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı

Borsada neler oluyor, yükseliş devam edecek mi?

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön