03 / 05 / 2024

tolgahan sayışman zekeriyaköy ev

tolgahan sayışman zekeriyaköy ev

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman İstanbul Zekeriyaköy'den 4 katlı, havuzlu villa satın aldı. Anne-babasıyla yaşayacağı eve 2 milyon TL verdi. Evi bitene kadar ailesiyle Şişli'de bir otele yerleşti.

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy'deki 285 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO'nun mülkiyetinde bulunan İstanbul Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy Mahallesi 1790 ada 4 parselde bulunan 248 adet olan konut sayısı 285 olacak şekilde revize edildi ve tadilat yapı ruhsatları alındı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde konut sayısı değişti!

İstanbul’un Sarıyer İlçesindeki Zekeriyaköy'de büyük kısmı ağaçlık olan eski askeri arazide hayata geçirilen Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde kapasite artırılıyor. 

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne giriyor!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. Büyük yatırımlara imza atacak Sayışman, inşaat sektöründe uluslararası marka olacak.

Köy Zekeriyaköy tadilat yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Zekeriyaköy Mahallesinde yer alan, 1790 Ada 4 Konut Parselinde revizyona gidildi, 245 adet olan konut sayısı 248 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları 16 Temmuz'da alındı...

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Beykoz'daki 8 milyon TL’lik villası!

Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile oturmak üzere Beykoz’dan 8 milyon TL’ye havuzlu villa satın almıştı. Çiftin muhteşem evlerinden ilk görüntüler yayınlandı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi kiracılarından kira almayacak!

Ezgi Mola’dan sonra ünlü çift Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi de, kiracılarından kira almayacaklarını açıkladı...

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’deki evine spor salonu yaptırdı!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Çekmeköy’deki 4.5 milyon TL'lik lüks villasına eşi Almeda Abazi için 50 bin TL’lik spor salonu yaptırdı.

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’de 4.5 milyon TL'ye villa aldı!

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra ailelerinin oturduğu Çekmeköy’de 4 milyon 500 bin TL’ye villa aldı.

Tolgahan Sayışman: Felaketi öngörseydim, ev almazdım!

Miami’den iki ev satın alan Tolgahan Sayışman, Irma Kasırgası sonrası yaptığı açıklamada “Felaketi öngörseydim bu yatırım için acele etmezdim” dedi.

tolgahan sayışman zekeriyaköy ev Haberi

tolgahan sayışman zekeriyaköy ev

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman İstanbul Zekeriyaköy'den 4 katlı, havuzlu villa satın aldı. Anne-babasıyla yaşayacağı eve 2 milyon TL verdi. Dekorasyonu için kesenin ağzını açtı. Bir mimarla anlaştı. Yaklaşık 100 bin Euro (320 bin TL) harcadı. Evi bitene kadar ailesiyle Şişli'de bir otele yerleşti. 

Ancak mimar villanın teslimatını 1.5 ay geciktirdi. 

SEVGİLİSİ YARDIM EDİYOR 

Evdeki sorunu çözülemediği için otelde yaşamak zorunda kalan Tolgahan Sayışman'ın sinirleri bozuk. Oyuncunun en büyük desteği ise sevgilisi Almeda Abazi. 

Haftanın 6 günü 'Asla Vazgeçmem'in setinde olduğu için eviyle ilgilenemeyen Tolgahan Sayışman'm imdadına sevgilisi yetişiyor. 

Evlenmeyi düşünen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman ayrı evlerde yaşıyor. 


Vatan 





Bu haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


‘Asla Vazgeçmem’ dizisinde izlediğimiz Tolgahan Sayışman, kazancını gayrimenkule yatırmayı tercih edenlerden. Sayışman İstanbul Zekeriyaköy’den 4 katlı, havuzlu villa...