04 / 05 / 2024

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı ant yapı

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı ant yapı

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Ant Yapı Rusya'da yeni bir havalimanı daha inşa edecek!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’da Sibirya Bölgesi’nin en büyük kenti Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı-Kaynarca (Tavşantepe) Metro Hattı'nın 2018 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Tiflis Havalimanı'nın yeni etabı açıldı!

Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. ürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: "Yeni terminal faaliyete geçtikten sonra Tiflis Uluslararası Havaalanı yılda 4 milyon yolcuya hizmet edecektir" dedi.

Aşkabat Uluslararası Havaalanı'nda şilte gabion ve geotekstil kullanıldı!

Türkmenistan’ın hızla artan yerli ve yabancı yolcu trafiğine cevap verebilmek için mevcut havaalanı tesislerinin yerine inşa edilen Aşkabat Uluslararası Havaalanı’nın drenaj kanallarında çok özel bir proje gerçekleştirildi.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje 863 adet daire bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya varan vade sağlanıyor.

TAV’dan Suudilerle dev yatırım ortaklığı!

TAV ile Saudi Aerospace Engineering şirketi, Cidde’deki Kral Abdulaziz Uluslararası Havaalanı kapsamında 2.87 milyar riyallik (765.33 milyon dolar) tesis inşa etmeyi planladığı açıklandı.

Ritim İstanbul Dumankaya lokasyon bilgileri!

Ödemelere göre yüzde 12 indirim avantajı sunulan projede 863 adet konut bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı ant yapı Haberi

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı ant yapı

Sibirya bölgesinin en büyük kenti olan Novosibirsk'teki Tolmaçevo Havaalanı'nın yeni terminal binasını Türk şirketi Ant Yapı inşa edecek.

İmza törenini yakından takip eden Sputnik muhabirinin aktardığına göre yeni terminal binasının inşasını öngören sözleşmenin bedeli 13.7 milyar ruble (186 milyon dolar) şeklinde belirlendi.

Sözleşme, Novosibirsk Bölge Valisi Andrey Travnikov'un huzurunda Aeroport Tolmaçevo A.Ş. Genel Müdürü Yevgeniy Yankileviç ve Ant Yapı Genel Müdürü Gencay Akay tarafından imzalandı.

Tolmaçevo Havaalanı projesinin ilk etabının 2020 yılında tamamlanması ve Dünya Gençler Hokey Şampiyonası'na yetiştirilmesi bekleniyor. Böylece havaalanının yolcu kapasitesi senelik 10 milyona çıkacak. İkinci aşama ise 2025 yılında tamamlanacak.

1991 yılından beri Rusya'da faaliyet gösteren Ant Yapı, Moscow City'den Soçi Olimpiyat Köyü'ne kadar çok sayıda önemli projeye imza attı.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha...