06 / 05 / 2024

Tom De Sutter bursa

Tom De Sutter bursa

Bursaspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Belçikalı milli forvet Tom De Sutter, Bursa'ya geldi. İstanbul'dan helikopterle Özlüce Tesisleri'ne gelen De Sutter'i asbaşkan Kemal Güler ve kulüp personeli karşıladı.

A101 bunu da yaptı! Tekne sattı, şimdi de bankacılık sektörüne giriyor!

Resmi Gazete kararının ardından A101 yeni bir alana girdi. A101, Türkiye'de ve dünyada popülerlik kazanmaya başlayan dijital bankacılık sektörüne giriş yaptı! Peki ama bu bankanın adı ne olacak? A101 bankası TOM Dijital Katılım Bankası ve hakkında ilk ortaya çıkan bilgiler...

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Londra'da gayrimenkul değerlemesi yüzde 25 artacak!

Lonra'daki emlak piyasasını anlatan Land Securities Konut Direktörü Tom Eshelby, önümüzdeki beş yıl içinde Londra'da gayrimenkul değerlemesinin yüzde 20-25 oranında artacağını söylüyor.

Bursasporlu De Sutter, yeni stat için heyecanlı!

Bursaspor'un Belçikalı futbolcusu Tom De Sutter, yeni statlarında çok iyi işler yapacaklarını söyledi. De Sutter, Bursaspor TV'de, devre arası kampını iyi değerlendirip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Tom De Sutter, Bursa Timsah Arena Stadı'nı beğendi!

Bursaspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Belçikalı milli forvet Tom De Sutter, Bursa'ya geldi. İstanbul'dan helikopterle Özlüce Tesisleri'ne gelen De Sutter'i asbaşkan Kemal Güler ve kulüp personeli karşıladı.

Brandium Avm'de Tom&Jerry Macera Labirenti!

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 12 - 22 Eylül tarihleri arasında Türkiye' de ilk kez gerçekleşecek olan “Tom & Jerry Macera Labirenti” etkinliğine ev sahipliği yapıyor...

Katie Holmes Tom Cruise'dan kızlarına 24 bin dolarlık oyun evi!

Katie Holmes ve Tom Cruise kızları Suri Cruise'a 24 bin dolar değerinde bir oyun evi satın aldı

Katie Holmes ve Tom Cruise kızlarına 90 bin TL'lik oyun evi aldı!

Tom Cruise ile Kate Holmes 6 yaşındaki kızları Suri'ye 90 bin TL değerindeki oyun ev satın aldı...

İstanbul Doors, Tom's Kitchen'ı İstanbul'a getiriyor!

2010 yılında İngiltere'de satın aldığı ünlü şef Tom Aikens'a ait Tom's Kitchen, İstanbul'a getiriliyor...

Evlilik sözleşmelerinde gayrimenkul değerlemenin yeri!

Katie Holmes ve Tom Cruise çiftinde yeniden gündeme gelen evlilik sözleşmeleri, Türkiye'de de giderek yaygınlaşırken çiftler evlenmeden önce gayrimenkullerinin değerini tespit ettiriyor

Celal Erdoğdu: Gayrimenkul Değerleme evlilik sözleşmelerinde!

Kate Holmes ve Tom Cruise çiftinde yeniden gündeme gelen evlilik sözleşmeleri, Türkiye’de de giderek yayınlaşmaya başladı. Evlenmeden önce çiftler gayrimenkullerini gerçek değerlerini belgelendirmek için gayrimenkul değerleme şirketlerinin kapılarını çalı

Tom De Sutter bursa Haberi

Tom De Sutter bursa

Bursaspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Belçikalı milli forvet Tom De Sutter, Bursa'ya geldi. 


İstanbul'dan helikopterle Özlüce Tesisleri'ne gelen De Sutter'i asbaşkan Kemal Güler ve kulüp personeli karşıladı. 


Belçika'nın Club Brugge takımından transfer edilen ve 3 yıllık prensip anlaşmasına varılan De Sutter, helikopterle havadan görme fırsatını bulduğu Bursa'yı çok beğendiğini söyledi.


İnşaatı devam eden stadı da gördüğünü ve çok beğendiğini dile getiren Belçikalı futbolcu, "Orada 45 bin kişilik seyirci grubuyla beraber olmak çok değişik bir duygu.  Her gün elimden gelen bütün çalışmayı ortaya koyacağım. Bursaspor'a katkı verebilmek, daha iyi bir takım yapabilmek için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi. 


De Sutter, takımda Balazs Dzsudsak'ı tanıdığını, diğer futbolcularla da gün geçtikçe tanıyacağını sözlerine ekledi. 


Sağlık kontrolünden geçecek De Sutter, yarın saat 15.00'te taraftara da açık olarak...