05 / 05 / 2024

topçam projesi nedir

topçam projesi nedir

Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Bölge Müdürlüğü’nün Topçam’da sürdürdüğü çalışma sırasında yaptığı açıklamada, Topçam’ın proje olarak yeniliklerle dolu olduğunu belirtti.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

HitYaşam satılık daire!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

HitYaşam Ankara satışta! Yeni proje!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilen HitYaşam projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor.

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde hayata geçirilmesi planlanan karma yaşam projesi için çalışmalara başlanıyor.

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Kanal İstanbul Projesi nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda 'çılgın proje' olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul'da son durum ne? İşte merak edilen detaylar...

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Topçam Tüneli ulaşıma açıldı!

2. Abdülhamid zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında yer alan 3 kilometre uzunluğundaki Topçam Tüneli trafiğe açıldı. 

İstanbul Airport City nedir? İçinde neler olacak?

İstanbul Yeni Havalimanı güneyinde 10,5 milyon metrekarelik alanda kurulan İstanbul Airport City projesi nedir? İçinde neler olacak? İstanbul Airport City'e nasıl gidilecek? İşte cevaplar...

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Türk Mimarlardan Mars'ta yaşam arayışı!

Mars’ta yaşam projesi Dünya’nın farklı lokasyonlarından mimarlar ve tasarımcıları bir konsept yarışma ile yeniden gündeme geliyor.  Türk Mimar Sunay Erdem önderliğindeki ekip Mars Gezegeni için piramidal şehir önerdi.

topçam projesi nedir Haberi

topçam projesi nedir

Isparta, Burdur ve Antalya’yı içine alan Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Topçam’da bölge müdürlüğünün devam eden çalışması sırasında açıklamalarda bulundu. Merkezi Burdur’da konuşlandırılan Bölge Müdürlüğü’de yedi Milli Park bulunduğunu söyleyen Yılmaztürk, “Bunların beş tanesi Antalya’da ve diğer 2’si ise Isparta’da bulunmaktadır. Sekiz adet tabiat parkı var ve yine 16 adet sulak alan var. 11 adet yaban hayatı geliştirme sahası var. 9 adet ise deniz kaplumbağası yumurtlama noktası var” dedi.

Giden Gelmez ve Kıbrısçık gibi alanları koruma altına aldıklarını bu sahaların içindeki yaban hayatın potansiyelini tespit ederek, burada bir planlama yaptıklarını dile getiren Yılmaztürk, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu planlama dahilinde burada yaban hayatını koruyarak, bir takım iyileştirme yaparak o yaban hayatın gelişmesini sağlıyoruz. Burada da belli bir olgunluğa...