11 / 05 / 2024

topçular caddesi kiralık dükkan

topçular caddesi kiralık dükkan

1936 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Çırağan Sarayı önünde bulunan iki binası bulunan 4292 metrekare arsa 180 liraya kiraya verilecekken Tophane'de ise bir dükkanın kirası ise 190 liraymış.

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eyüp Topçular imar planı askıda! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İli Topçular İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

İzmit Belediyesi'nden kiralık büfe ve çay bahçesi!

İzmit Belediyesi, Topçular Mahallesi’nde bulunan büfe ve çay ocağını ihaleyle kiraya verecek. İhaleyle ilgilenenlerin 13 Aralık Salı günü saat 16.00’ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği bildirildi.

İzmit Topçular Mahalle Konağı hizmete açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.

Axis İstanbul Topçular mağazaları!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul hizmete açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Axis İstanbul Topçular mağazaları...

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Gebze Topçular Kavşağı trafiğe açıldı!

Topçular Köprülü Kavşağı hizmete açıldı. Gebze Belediyesi tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Topçular Köprülü kavşağında çalışmalar tamamlandı.

Topçular Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasında sona gelindi.

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökay Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu.

İzmit'in en büyük konağı Topçular'a inşa edilecek!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen mahalle konakları projesi mahallelerde devam ediyor. Topçular’a ayrı bir değer katması beklenen mahalle konağının 180 gün içinde tamamlanıp hizmete girmesi planlanıyor.

topçular caddesi kiralık dükkan Haberi

topçular caddesi kiralık dükkan

İstanbul Milli Emlak Müdürlüğünden:

Cins ve mevkii                                       Senelik  müddeti

                                                                      kirası lira

 Beşiktaş'ta Çırağan Caddesi'nde yanmış Çırağan

Sarayı önünde içinde iki binası bulunan 4292 M2

82/1 nolu arsa:                                               180  üç yıl

Aynı mahallede içinde bir binası bulunan 4292 M2

82/2 nolu arsa :              ...