11 / 05 / 2024

Topkapı Extensa Residence

Topkapı Extensa Residence

Extensa Group Topkapı'da konut inşa edecek. Extensa Topkapı projesi için hazırlıklar devam ediyor. Satışa ne zaman çıkacağı henüz netleşmeyen Extensa Topkapı projesinde konut ve ticari üniteler olacak...

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

3S Kale Topaz Residence satışta! 

Milyonlarca insanın önünden gelip geçtiği, İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'da satışlar başladı. 

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da yükselecek olan TOPAZ Residence ön satışa çıktı. TOPAZ Residence'da konut fiyatları 828 bin TL ila 2 milyon 120 bin TL arasında değişiyor.

Elexia Topkapı Residence satılık!

Elexia Topkapı Residence satılık dairelerin fiyatları 593 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık!

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık dairelerin fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Residence projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Topkapı Beyaz Park Residence ödeme planı!

Topkapı Beyaz Park Residence ödeme planı kapsamında 30 ay sıfır faiz uygulanıyor. Topkapı Beyaz Park Residence'ta teslimler 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı nerede?

Beyaz Park Topkapı Residence'de 371 konut ve 9 ticari birim bulunuyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı nerede?

Beyaz Park Topkapı nerede?

Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı Beyaz Park Residence'de 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Proje 100 milyon lira yatırımla hayata geçiyor. Peki Beyaz Park Topkapı nerede?

Topkapı Beyaz Park Residence satış ofisi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atlı Zincir'e ait fabrika arazisi üzerine inşa ediliyor. Topkapı Beyaz Park Residence satış ofisi telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Beyaz Park Residence ödeme planı!

İstanbul Zeytinburnu - Topkapı'da bulunan proje 5 blok halinde yükseliyor. Projede 370 daire bulunuyor. Beyaz Park Residence ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vade sağlanıyor.

Topkapı Inistanbul Lokal Residence teslim tarihi!

Topkapı Inistanbul Lokal Residence teslim tarihi Mart 208 yılı olarak belirtiliyor. Topkapı Inistanbul Lokal Residence projesinde konut satış fiyatları 348 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Topkapı Seyr-i İstanbul Residence!

Dairelerin 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da bulunuyor. Topkapı Seyr-i İstanbul Residence projesi toplam 500 adet bağımsız birim bulunuyor.

Topkapı Extensa Residence Haberi

Topkapı Extensa Residence


Extensa Group, İstanbul Şişli'de inşa ettiği Bomonti Apartmanı ve Bomonti Modern Palas projelerinden sonra Topkapı'da yeni projeye hazırlanıyor. Extensa Topkapı projesinde konut ve ticari üniteler olacak.


2 blok olarak tasarlanan Extensa Bomonti projesinde ticari üniteler blokların altında yer alacak. Bomonti'de hayata geçirdiği butik projeleri teslim eden Extensa Group, Topkapı'daki projesinde kat bahçelerine de yer veriyor.








Tel: 0212 296 8818

Web: http://www.extensa.com.tr/

Gülcihan...