09 / 05 / 2024

topkapı iş gyo projesi ne zaman başlıyor

topkapı iş gyo projesi ne zaman başlıyor

Türkiye genelinde projeler geliştirmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, İstanbul Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. İş GYO Zeytinburnu projesinde yüzde 25'lik payını NEF'e devretti.

İş GYO Topkapı İn İstanbul projesindeki 4 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı. İşte İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değeri... 

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

İş GYO Topkapı İnistanbul değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parsel'de yer alan Topkapı İnistanbul projesinin 10 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi!

İş GYO Inİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 348 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.

İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar!

Dairelerin 2018 yılı Mart ayında teslim edileceği Inİstanbul Lokal Topkapı'da konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İşte İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar...

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit uygulanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnİstanbul Gala projesi metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

topkapı iş gyo projesi ne zaman başlıyor Haberi

topkapı iş gyo projesi ne zaman başlıyor

Yüzde 75 İş GYO, Yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50 - yüzde 50 şeklinde paylaşılacak.

Kentsel dönüşüm kapsamında sektöre katma değer kazandıracak projeler üretmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, geniş bir hedef kitlenin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek projesini Topkapı’da, daha önce mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi’nden satın alınan arsa üzerinde hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Topkapı’da hayata geçirilecek proje, yeni nesil şehirciliğin öncüsü ve referansı olacak. Şehirleşme konusunda dünyaca kabul görmüş süreçleri, Türkiye’ye taşıyacak olan şirketler gelecekte hayata geçirmeyi planladığı projeler ile kente ve kentlilere değer katmayı hedefliyor. 

Nef arazinin yüzde 25’ini, 94 milyon TL’ye satın aldı

Yüzde 75 İş GYO...