08 / 05 / 2024

Topkapı Kale sosyal alan

Topkapı Kale sosyal alan

Artaş İnşaat, İstanbul Topkapı'da Kale Kilit arsasında hasılat paylaşımıyla hayata geçireceği Avrupa Konutlan Kale projesini görücüye çıkardı. 599 daire ile birlikte 52 ofis ve 30 dükkanın yer aldığı proje 650 milyon liralık yatırım değerine sahip.

Topkapı Kale'ye 5 bin 200 talep geldi!

Artaş Grubu’nun İstanbul Topkapı’da Kale Holding arsasında hayata geçireceği gayrimenkul projesi ‘Avrupa Konutları Kale’de 599 konut yer alıyor. 650 milyon lira yatırım değerine sahip projeye 5 bin 200 talep geldiği açıklandı.

Erzurum Aşkale TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Erzurum Aşkale 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Aşkale'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Aşkale sosyal konut projesi... 

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

3S Kale Topkapı 2019'da satışta!

Avcılar’da hayata geçirdiği ‘Firuze Konakları’ projesini tamamlayan 3S Kale Gayrimenkul, Topkapı projesini 2019'da satışa çıkarıyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

3S Kale Topkapı projesi Eylül'de satışta!

3S Kale Topkapı projesini 2017 sonbaharında satışa çıkarmayı planlıyor. 10 bin 180 metrekare alan üzerinde yükselecek olan 3S Kale Topkapı'da 30 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor.

Kale'ye 2 milyon TL'lik dev sosyal tesis yapılacak!

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, 60 dönümlük bir arazi üzerine sosyal yaşam alanı yapacaklarını ifade ederek, projenin ilçeye yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

3S Kale Topkapı Projesi!

3S Kale Topkapı projesi 2017 yılının ilk yarısında başlayacak. 3s Kale Gayrimenkul Topkapı projesi Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin karşısında yapılacak...

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

Bursa Orhangazi Kale Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ tarafından yapılacak Kale Sosyal Tesisleri’nin bu yıl içinde yapımına başlanacak.

Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon!

Toplam 599 tane dairenin yer aldığı projede dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Topkapı Kale sosyal alan Haberi

Topkapı Kale sosyal alan


Artaş İnşaat, İstanbul Topkapı'da Kale Kilit arsasında hasılat paylaşımıyla hayata geçireceği Avrupa Konutlan Kale projesini görücüye çıkardı. 599 daire ile birlikte 52 ofis ve 30 dükkanın yer aldığı proje 650 milyon liralık yatırım değerine sahip. 

Avrupa Konutları Kale tanıtım toplantısında konuşan Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "İstesek bin konut yapabilirdik. Ancak bölgede yoğunluğu artırır diye yapmadık. 14 kat hakkımız olmasına rağmen 10 katla sınırladık. 

Tarihi yarımadayı düşünerek, silüeti hesaplayarak tasarladık. Kâr marjım yüzde 15 ile sınırladık" dedi. 

Çetinsaya, projede metrekare fiyatının 7 bin lira olduğunu ifade etti. Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkam Sedat Özgür de İstanbul'un çeşitli bölgelerde toplam 400 bin metrekare büyüklüğünde arsaya sahip olduklarım belirterek, bu alanlarda da önümüzdeki dönemde proje geliştireceklerini ve Artaş Grubu'yla çalışmaya devam...