06 / 05 / 2024

Topkapı Mercure Hotels

Topkapı Mercure Hotels

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Mercure Topkapı Hotel World Travel Awards'tan 2 ödül aldı!

“World Travel Awards 2015”in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde Türkiye birçok dalda ödüle layık görülürken, ödüllerinin 2’sini Mercure Istanbul Topkapı Hotel aldı.

Accor grubu Mercure İstanbul Topkapı ile Türkiye'de büyümeye devam ediyor!

Accor grubu Türkiye'de ki yatırımlarına devam ediyor. Mercure, ibis ve Novotel markaları ile 9 şehirde hizmet veren firma şimdi de Mercure İstanbul Topkapı'yı açtı.

Mercure Hotels Topkapı bu ay açılacak!

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Mercure Hotel Topkapı ne zaman açılıyor?

Açılışa gün sayan Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Niziplioğlu Grup Şişli'deki otelinin inşaatına Nisan sonrası başlayacak!

2015 Nisan'da Mercure Hotels İstanbul Topkapı'yı faaliyete geçirecek olan Niziplioğlu Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelinin inşaatına ise Topkapı açıldıktan sonra başlayacak.

Mercure Hotel İstanbul Topkapı Nisan ayında açılacak!

İnşaat, akaryakıt, turizm, değerli madenler gibi birçok sektörde yatırımları bulunan Niziplioğlu Grup turizm sektöründeki yatırımlarına hız verdi. Grubun birkaç yıl önce yatırımına başladığı Mercure Hotels İstanbul Topkapı çok yakında misafir ağırlamaya b

Accor Grubu 5 yılda 1000 yeni Mercure Otel açmayı hedefliyor!

Uluslararası otel işletmecisi Accor Grubu bünyesindeki Mercure Hotels, 5 yıl içinde 1.000'den fazla otel açmayı planlıyor. Mercure Hotels, 732 oteli ile Kuzey Amerika hariç dünyanın en büyük otel zincirine sahip.

Avrupa Konutları Topkapı‘ya girdi!

Topkapı’da gayrimenkul projesi yapacak olan Kale Kilit patronu Sadık Özgür ile Avrupa Konutları’nın patronu Süleyman Çetinsaya el sıkıştı...

Gül İnşaat Topkapı Residence'ın havadan son videosu!

Gül İnşaat'ın Topkapı'daki otel projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Beyaz Residence 2 Topkapı'da fiyatlar güncellendi: 501 bin TL!

Yüzde 30 peşinat verildiğinde 120 ay vadelendirme imkanı sağlanan Beyaz Residence Topkapı 2'de fiyatlar 501 bin TL'den başlıyor...

Topkapı Sarayı Müzesi yılın 2 ayı en çok turist alan yer oldu!

Yılın ilk iki ayında yerli ve yabancı turistler en çok Topkapı Sarayı Müzesi, Ayasofya Müzesi ve Konya Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti

Beyaz Residence Evleri Topkapı 2'de 750 bin TL'ye 4+1!

9 bin 254 arsa alanı üzerinde yer alan Beyaz Residence Topkapı 2 projesinde daireler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Paşabahçe Beykoz, Topkapı, Kançotepe gayrimenkul satışı gündemde!

Paşabahçe Beykoz, Anadolu Cam Topkapı ve Çayırova Cam Kançotepe gayrimenkullerinin satışı gündeme geldi

Topkapı Mercure Hotels Haberi

Topkapı Mercure Hotels

Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor. Mayıs ayında %80 doluluk oranına ulaşan Mercure Hotels İstanbul Topkapı sektöründe ilginç bir rekora imza atmış oluyor. 


Birçok sektörde yatırımları ile ülkemizin önemli kurumlarından biri olan Niziplioğlu Group son yıllarda şehir otelciliği alanında önemli yatırımlara imza atmaya başladı. Mercure Hotels İstanbul Topkapı ile şehir otelciliğine iddialı bir giriş yapan Niziplioğlu Group bundan sonraki yatırımların standartlarının da çok üst seviyede olacağı işaretini verdi. 


HEYECANLI BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR 

Bu ay değerli misafirlerimize kapılarımızı açmanın heyecanını yaşıyoruz diyen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Niziplioğlu "Daha bugünden mayıs ayındaki doluluk oranımız %80'ne yaklaşmış durumdadır. Daha açılmayan ama %80'lik bir doluluk oranına sahip olan nadir...