20 / 05 / 2024

topkapıda metrekaresi 3 liraya arsa

topkapıda metrekaresi 3 liraya arsa

Reşat Altın'ın 45 liraya satıldığı 1952 yılında, İstanbul Topkapı'da sanayi mıntıkasında, kırka yakın ev yapmaya müsait 23 dönüm arsayı metrekaresi 3 liradan satın almak mümkünmüş.

1941'de Marmara'yı gören arsanın metrekaresi 3 liraya satılmış!

İstanbul'da bu zamanda arsa almanın hayali bile kurulamazken 1941 yılında Yeşilköy'de arsanın 1 metrekaresi 3 liraya satılıyormuş...

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinatla! Teslimler 2 ay sonra!

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinat imkanı sağlanıyor. Cevizlibağ metrobüs durağına 3 dakikalık mesafede yer alan projenin teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Dia Lity Topkapı'da son 3 ofis! Teslimler Mart 2024'te! 

Dia Lity Topkapı projesinde satışta olan son 3 ofis kaldı. Peki Dia Lity Topkapı projesindeki ofislerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekaresi 3 bin TL'ye! 24 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Projeden arsa almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyerek, 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Ert Plus Topkapı'da 750 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Ert Plus Topkapı projesi Ert Plus İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçiriliyor. Projede 3+1 daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 

Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Sakarya Serdivan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Projede yer alan studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor.

Novo Maison'da son 3 villa!

KLT Yapı imzasıyla Muğla Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Novo Maison'da son 3 villa için satışlar devam ediyor.

Rusya'da mobil 3 boyutlu yazıcıyla ev yapıldı!

Rusya'da mobil 3 boyutlu yazıcı teknolojisiyle yapılmış ilk ev açıldı. 38 metrekare alana sakip tek katlı binanın duvarlarının ve kolonlarının yazılımı bir günü almadı.

İnistanbul Topkapı'da taksitler teslimden sonra başlıyor!

İnistanbul Topkapı'da taksit ödemeleri teslimlerden sonra başlıyor. İnistanbul Topkapı'da fiyatlar 416 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Referans Bahçeşehir'de metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 3 bin 800 TL'den başlıyor.

Beyaz Park Topkapı'da faiz oranları yüzde 0.69'a çekildi!

İstanbul’un en değerli bölgesi Topkapı’da nitelikli konut projesine imza atan Beyaz İnşaat’ın Beyaz Park Topkapı projesi yatırımcıların çoğunlukla tercih ettiği proje olurken, firma talebi karşılamaya yönelik avantajlı ödeme planları sunuyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da metrekaresi 3 bin TL!

Soyak Konforia projesi 3. Havalimanı ve 3.köprü bağlantı yollarına komşu konumda Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

topkapıda metrekaresi 3 liraya arsa Haberi

topkapıda metrekaresi 3 liraya arsa

METRESİ 3 LİRAYA SATILIK ARSA


  Topkapı'da sanayi mıntakasında fabrika, depo yapmaya elverişli kooperatiflaer için kırka yakın ev yapmaya müsait 23.000 m2 arsa acele satılıktır.

Müracaat: Karaköy otobüs durağı Demirbağ han no. 18. Tel: 40304




SATILIK VİLLA


Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi'nde 48 No.lı villa satılıktır. Tam bir kalabalık aile için müsaittir. Yedi odadan ibarettir. Kaloriferli ve bütün konforları haizdir. Maabahçe 1.208 metre murabbaından ibarettir. Kuyusu ve bahçıvan evi mevcuttur. Görmek isteyenler, pazar günleri saat 10'dan sonra villayı gezebilirler. Ve diğer günler öğleden sonra gezilir. Fiyatı 125.000 liradır.


(1952 yılında Reşat Altın 45 liraya satılmaktaymış.)


Cumhuriyet Gazetesi 10 Mayıs 1952 



Abdullah Kutalmış...