28 / 07 / 2024

topkapıda patlama

topkapıda patlama

Topkapı sanayide patlama meydana geldi. Topkapı Fırat Oto Sanayi'de sabah 10.00 sıralarında bir oto tamirhanesinde yangın çıktı. İçeride kalan 2 otomobil yandı. Yangın hala sürüyor.

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinatla! Teslimler 2 ay sonra!

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinat imkanı sağlanıyor. Cevizlibağ metrobüs durağına 3 dakikalık mesafede yer alan projenin teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. 

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

Akzirve Topkapı'da peşinde yüzde 20 indirim!

Akzirve Topkapı'da peşinde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Lansmanın Eylül-Ekim 2018 döneminde yapılacağı proje İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.

Topkapı PTT binası 24 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Topkapı'da 2014 yılında yapımına başlanan PTT'nin dağıtım merkezi inşaatının çelik kirişlerin eksikliği ve kolonlarının yetersiz olması sebebi ile durdurulduğu ortaya çıktı.

Tekfen Topkapı projesi Nisan'da satışta! 

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa edilecek olan Tekfen Topkapı projesi Nisan ayında satışa çıkmaya hazırlanıyor..

Ert Plus Topkapı'da 750 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Ert Plus Topkapı projesi Ert Plus İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçiriliyor. Projede 3+1 daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 

İnistanbul Topkapı'da etap etap teslim tarihi!

4 etap şeklinde tasarlanan Topkapı İnistanbul projesi 2 bin 680 konuttan meydana geliyor. Proje foldhome konsette dizayn ediliyor. İşte İnistanbul Topkapı'da etap etap teslim tarihi...

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

İnistanbul Topkapı'da taksitler teslimden sonra başlıyor!

İnistanbul Topkapı'da taksit ödemeleri teslimlerden sonra başlıyor. İnistanbul Topkapı'da fiyatlar 416 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Beyaz Park Topkapı'da faiz oranları yüzde 0.69'a çekildi!

İstanbul’un en değerli bölgesi Topkapı’da nitelikli konut projesine imza atan Beyaz İnşaat’ın Beyaz Park Topkapı projesi yatırımcıların çoğunlukla tercih ettiği proje olurken, firma talebi karşılamaya yönelik avantajlı ödeme planları sunuyor.

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

İnistanbul Hayat Topkapı'da 3 bin 800 TL peşinatla!

İnistanbul Hayat Topkapı'da 3 bin 800 TL peşinatla ödeme imkanı sunuluyor. İnistanbul Hayat Topkapı projesinde ev fiyatları 380 bin liradan başlayarak değişiyor...

topkapıda patlama Haberi

topkapıda patlama

Topkapı Fırat Oto Sanayi'de sabah 10.00 sıralarında bir oto tamirhanesinde yangın çıktı. İçeride kalan 2 otomobil yandı. Yangın hala sürüyor.


İtfaiye ekipleri olay yerinde müdahale ediyor. İçerideki araçların depolarının patlaması sonucu itfaiye erleri zor anlar yaşadı...  ...