15 / 05 / 2024

toplu konut şile kura

toplu konut şile kura

Şile Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen Şile Toplu Konut projesinde 188 adet konut için kura çekilişi yarın gerçekleşiyor...

Binlerce kişiye faizsiz konut kredisi müjdesi! Faizsiz konut kredisinde ve Toplu Konut Kanunu'nda kapsam değişiyor!

TBMM'ye sunulan Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi kapsamında Teklif ile, 1005 sayılı Kanun kapsamında aylık bağlanan İstiklal Madalyası sahipleri ile Kore ve Kıbrıs gazilerinin de faizsiz konut kredisi hakkından yararlanmaları amaçlanıyor. 

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Almanya'nın dev toplu konut birleşmesi tamam!

Almanya’nın toplu konut alanında en büyük iki şirketi arasında yer alan Vonovia ile Deutsche Wohnen’in birleşme kararına izin çıktı.

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ayaz tarafından kuruldu.

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla devamlı ikamet edeceklerini beyan ettikleri yerde konut verilmesi planlanıyor. 

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini satışa çıkardı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile üstyapı tesislerinin öncelikli olarak tamamlanıp yerel yönetimlere devredilmesi konusunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın görevlendirilmesi planlanıyor.

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

TOKİ 215 konut ile 79 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 ilde 215 konut ve 25 ilde 79 iş yerini “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mevkii, 1.Etap Toplu Konut Alanı 645 Ada, 1 Parsel ile 646 Ada 2 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

TOKİ 10 ilde 17 konut ile 21 ilde 199 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 10 ilde yer alan 17 konut ile 21 ilde yer alan 199 adet iş yerini satışa çıkardı.

toplu konut şile kura Haberi

toplu konut şile kura
Dar gelirli vatandaşlar için 188 adet konutun satışa çıkarıldığı Şile Toplu Konut projesi, Şile Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede yer alan konutların kura çekilişi 17 Mayıs Cuma günü (yarın) saat 18.00'da Şile Kapalı Spor Salonu'nda...