30 / 04 / 2024

Toprak Seramik ürünleri

Toprak Seramik ürünleri

Türkiye Seramik Sektörünün öncülerinden olan Toprak Seramik, beş yıl aradan sonra yepyeni seriler ile yeniden Toprak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet TOPRAK ’ ın da katılımıyla Cersaie Fuarında yerini aldı...

Serkurtuluş İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Nalburiye Toprak Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkurtuluş İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Nalburiye Toprak Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Kurtuluş tarafından kuruldu.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Toprak Plastik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Plastik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Toprak tarafından kuruldu. 

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Kralolca Metal İnşaat Nakliyat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kralolca Metal İnşaat Nakliyat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Toprak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

HT Gıda Petrol Ürünleri Yapı İnşaat İlaç Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

HT Gıda Petrol Ürünleri Yapı İnşaat İlaç Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi, Tamer Toprak Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde açıldı.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Bahadır Kayan: Kaleseramik ürünleri ilhamımız insan konsepti taşıyor!

Çanakkale Seramik, İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Toprak Seramik ürünleri Haberi

Toprak Seramik ürünleri

23-27 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen fuara toplam 22 Türk firma katıldı. Avrupa ‘nın en büyük uluslararası Seramik, İnşaat ve Banyo Aksesuarları fuarı Cersaie’de Toprak Seramik, 100 m2’lik alanı, geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımları ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Mekanlara, şıklık ve sadelik katan ürünlerin yanı sıra modern dokunuşlar ve siyahın vazgeçilmez tutkusunu yansıtan Black Stone, mermerin en duru halini gözler önüne serdiği Pearl Marble gibi pek çok seri ile katılımcıların ilgisini çekti. Digital olarak üretilen Epoca’nın vintage tarzı, geçmişle bugünü modern çizgileriyle bağlayarak, eskitilmiş ahşap desenleriyle yeni yaşam alanlarının ruhunu değiştirdi. Sınırları aşmamızı sağlayan çizgisiyle Fosile , kum beji ve gri tonlarıyla bir çok alanda kullanım güzelliğiyle dikkat çekti.

Fuarda, Digital Karolar ile vitrifiye ürünümüz Sphaera ‘nin...