02 / 05 / 2024

Topuk Yaylası turizme açılıyor

Topuk Yaylası turizme açılıyor

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri, kış turizmine yönelik hizmet verecek.

Ordu Argan Yaylası turizme kazandırılıyor!

Ordu'nun Akkuş ilçesine 3 kilometre mesafed bozulmamış doğasıyla dikkati çeken 1650 rakımlı Argan Yaylası yaz ve kış turizmine kazandırılacak

Fenerbahçe Kulübü, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, takımların kamp yaptığı Topuk Yaylası'ndaki tesisin tapusunu aldı. Fenerbahçe Kulübü haberi internet sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Düzce'de 2011'de yapımı tamamlanarak hizmete giren ve 25 yıllığına devredilen Resort ve Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı.

Kütahya Topuk Yaylası ''tabiat parkı" ilan edildi!

Kütahya'nın Domaniç ilçesi sınırlarında yer alan Topuk Yaylası, "milli park, tabiat parkı, tabiatı koruma alanı ve tabiat anıtı" olarak Bakanlık tarafından koruma altına alındı. Yayla, "Türkiye'nin 210'uncu tabiat parkı" olarak ilan edildi.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu istiyor!

Fenerbahçe, Düzce’de bulunan ve farklı takımlardan da büyük ilgi gören tesisleri için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler 49 yıllığına kiraladığı 150 dönümlük arazinin sahibi olmak istiyor.

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

Gölcük Erikli Düzü Yaylası turizme açılıyor!

Gölcük’ün şehir merkezinden uzak ve yaklaşık 17 kilometre yukarısında bulunan ve Beylik Köyüne sınır olan 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, turizme açılarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Topuk Yaylası tesislerinde bakım ve onarım başladı!

Fenerbahçe Kulübünün, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası tesislerine giden yolda bakım ve onarım çalışması yapılıyor.

Topuk Yaylası kış turizmine açılıyor!

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri, kış turizmine yönelik hizmet verecek.

Samsun'da Kocadağ Yaylası turizme kazandırılacak!

Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Atakum ilçe sınırları içerisinde bulunan Kocadağ Yaylası'nın korunarak turizme kazandırılması gerektiğini bildirdi.

Denizli'de Zeytin Yaylası'na 30 bungalov inşa edilecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği, "Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi" nin ilerleme toplantısı yapıldı. Proje kapsamında tek kişilik ve aile tipi 30 adet bungalov inşa edilecek...

Denizli'ye Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği 'Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi'nin ilerleme toplantısı yapıldı. Denizli'ye 300 adet bungalovlu turizm tesisi yapılacak...

Denizli'de yayla turizmi projesi hız kesmeden sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği yayla turizmi projesi tüm hızıyla devam ediyor. “Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi”nin ilerleme toplantısı yapıldı.

Topuk Yaylası turizme açılıyor Haberi

Topuk Yaylası turizme açılıyor


Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri, kış turizmine yönelik hizmet verecek. Bin 300 rakımlı yaylanın kış aylarında bol miktarda kar yağışı alması nedeniyle hayata geçirilen sistem sayesinde bölgeye gelen vatandaşlar, yaklaşık 300 metrelik bir alanda kayak yapabilecek. Pistin, denemelerin tamamlanmasının ardından kış turizmine kazandırılacağı...