28 / 08 / 2024

Topuzlar İnşaat Mavera Ahsen Esenyurt adres bilgileri

Topuzlar İnşaat Mavera Ahsen Esenyurt adres bilgileri

16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Topuz tarafından kuruldu.

Mavera Comfort yarın satışta!

Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında yükselen Mavera Comfort, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle yarın satışa çıkıyor...

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat!

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 16 Mart tarihinde ön satışa çıkıyor. İşte Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Makro İnşaat Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor...

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Park Mavera), 981 (Eski 886) Ada 1 Parsel Cami İnşaatı ile Meydan ve Park Alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabulü yapıldığını açıkladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Topuzlar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzlar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Medeni Topuz tarafından kuruldu. 

Park Mavera 3'ün inşaatı yüzde 11,345 tamamlandı!

TOKİ Gayrimenkul Sertifakaları Tebliği uyarınca düzenlenen 07 Nisan-15 Mayıs 2017 dönemine ilişkin "Yatırımcı Raporu"nu ve "İnşaat İlerleme Raporu Sonucu" nu yayınladı.

Park Mavera 3.etap için ön talep toplanıyor!

TOKİ-Makro İnşaat Ortaklığı'nın projesi Park Mavera 3 için ön talepler toplanıyor. Park Mavera 3 projesi , Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikalı projesi olacak...

Park Mavera 2. Etap'ta ön talep dönemi başladı!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro İnşaat-Akyapı’nın projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Park Mavera 2 ön talep topluyor!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen inşa edilen Park Mavera projesinin ikinci etabı için ön talep toplamaya başladı.

Park Mavera 2 projesinde ön talep toplanıyor!

Makro İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiren Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Topuzlar İnşaat Mavera Ahsen Esenyurt adres bilgileri Haberi

Topuzlar İnşaat Mavera Ahsen Esenyurt adres bilgileri


16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 3 bin 200 metrekare arsa üzerinde 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. 


22 bin metrekare inşaat alanına sahip Mavera Ahsen projesi havalimanına 15, Medilife Hastanesi'ne ve TÜYAP'a 5, E-5 Karayolu'na 3 dakika mesafede konumlandırılıyor.


Mavera Ahsen Esenyurt Konutları'nda 2+1, 3+1 ve VIP daire seçenekleri yer alıyor. Projede daire genişlikleri 116 metrekare ile 280 metrekare arasında tasarlanıyor. 

Mavera Ahsen projesinde sosyal alanlar arasında çocuk oyun alanları, Türk hamamı, sauna, fitness, dinlenme alanları  ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?


Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları 300 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Esenyurt'ta konumlandırılan Mavera Ahsen projesinde konutların ortalama metrekare birim fiyatı ise 2 bin...