08 / 05 / 2024

torba yasa fırsatları

torba yasa fırsatları

Meclis’te kabul edilen mini torba yasası ekonomik hayatı güçlendirecek bir dizi düzenleme içeriyor. Bilanço esasına göre defter tutan işletmelerin taşınmazlarına yeniden değerleme fırsatı verildi..

Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları!

Denize sıfır konumda yükselen Sky Tower Hotel projesinde 5 yıldız konforunda tatil yapabilmek mümkün. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yer alıyor. İşte Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları...

Aydos Country'de lansmana özel indirim ve fırsatlar!

Toplam 914 adet daireden oluşan Aydos Country'de lansmana özel indirim ve fırsatlar bulunuyor. Projede daire fiyatları 230 bin TL ile 884 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde ön talep fırsatları Mart'ta sona eriyor!

Ön talep fırsatlarının devam ettiği Avrupark Bahçekent Evleri kapsamında yer alan dairelerin Mart ayında satışa çıkması hedefleniyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te avantajlı ön talep fırsatları devam ediyor!

Satışların ertelenerek Mart'a doğru başlayacağı Avrupark Bahçekent projesinde avantajlı ön talep fırsatları sürüyor. Hayat Parkı Meydanı yanında yükselecek olan projede 1.380 daire yer alacak.

Avrupark Bahçekent'te ön talep fırsatları devam ediyor!

Ön talep fırsatlarının devam ettiği Avrupark Bahçekent projesinde yer alan daireler Ocak sonunda satışa çıkacak. Ön talep sürecine özel fırsatlar da 30 Ocak'ta sona erecek.

Toya Moda ile modayı da fırsatları da yakından takip edin!

Daire fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteren Toya Moda 'da toplam 486 tane konut bulunuyor. Proje 'Toya Moda ile modayı da fırsatları da yakından takip edin' sloganı ile yükseliyor.

Avrupark Bahçekent'te ön talep fırsatlarında son günler!

Toplamda 1380 konut ile 72 dükkanın yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde yer alan daireler için ön talep fırsatları sürüyor. Projede satışlar Ocak sonunda başlayacak...

TMMOB Torba Yasa'ya tepki gösterdi!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) yasasındaki değişiklikleri de içeren Torba Yasa Taslağı tepkileri de beraberinde getirdi...

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te ön talep fırsatları için son günler!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde ön talep fırsatları devam ediyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Batışehir fırsatları kalplerde, hediyesi Alpler'de!

Batışehir projesinde "Batışehir fırsatları kalplerde, hediyesi Alpler'de" kampanyası başladı. Dairelerin 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla değiştiği projede 3 bin 226 tane daire yer alıyor.

TMMOB üyeleri Torba Yasa için eylem yaptı!

Ankara’da Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleri, TMMOB Yasası'nda da değişiklikler içeren yeni bir torba yasa tasarısı hazırlığı yapıldığı gerekçesiyle meşaleli eylem yaptı.

Torba Yasa'dan imar borsası çıktı!

Torba yasa'taslağı ile kentsel dönüşüm alanlarında imar hakları menkul değere dönüştürülerek 'imar borsası'nda şirketlerce alınıp satılabilecek, imarlar Odası Başkanı Muhcu "Tapu yurttaş n güvence olmaktan çıktı" diyor

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te ön talep fırsatları devam ediyor!

Ön talep fırsatlarının tüm hızıyla devam ettiği Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 1.380 daire ve 72 ticari ünite ile yükseliyor. Proje 2017 sonunda teslim edilecek.

torba yasa fırsatları Haberi

torba yasa fırsatları

Ekonomist'te yer alan habere göre, TBMM, parlamenter sistemin son mesaisini geçen hafta tamamladı. 24 Haziran 2018’de yapılacak cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler nedeniyle 17 Mayıs itibarıyla tatile giren TBMM, geniş toplum kesimlerini, yakından ilgilendiren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’ni ya-salaştırdı. Düzenleme ile bilanço esasına göre defter tutan tam mükellefiyete tabi gelir veya kurumlar vergisi mükelleflerinin aktiflerinde bulunan taşınmazların, enflasyon karşısında erimesinin önüne geçilecek. İşletmelere taşınmazlarıyla sınırlı olmak üzere bir kereye mahsus Yİ-ÜFE değerindeki artış oranı ile yeniden değerleme fırsatı verilecek. Mükellefler, defter değeri ile yeni oluşan değer arasındaki bedel üzerinden yüzde 5 vergi ödeyerek, işletmelerinin aktiflerini bugünkü değerine getirebilecek.

Geçen hafta TBMM Genel Kurulu’nda yasalaşan teklife göre tam mükellefiyete tabi ve bilanço esasına göre defter tutan gelir ve kurumlar...