03 / 05 / 2024

Torbalı 2017 arsa fiyatları

Torbalı 2017 arsa fiyatları

TÜİK’in Ocak–Ekim 2017 döneminine ait olan konut satış istatistiklerine göre Torbalı, en çok ev satılan ilçeler ve konut adedi sıralamasında listede 4. sırada yer aldı.

Adra GYO İzmir Torbalı'dan 50 milyon TL'ye arsa aldı! 

Adra GYO İzmir Torbalı'da yer alan arsanın ihalesinde 50 milyon TL ile en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte detaylar...

İzmir'de konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 8 bin 41 metrekare alana sahip.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

AK Parti'den İzmir Torbalı'daki arsa satışına tepki! 

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un arsa satışı kararına tepki göstererek, "Bu karardan vazgeçin" dedi.

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarındaki arsa satışlarından zarara uğratıldığı iddiası!

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarında icra yoluyla 8 gayrimenkulün satışından 3 milyon lirayı aşkın zarara uğratıldığı öne sürüldü.

Torbalı'da 104 dönümlük arazinin planları mecliste!

Süper Lig'de bulunan İzmir temsilcisi Göztepe'ye Torbalı'da 2017'de tahsis edilen 104 dönümlük arazinin nazım imar planı değişikliğine yarın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilecek.

İzmir Torbalı'da 7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Torbalı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Torbalı Belediyesi'nden 23.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı tarafından Pancar Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

Torbalı'da arsa fiyatları arttı!

Son dönemlerde İzmir Torbalı’da üst üste yapılan yatırımlar, başta arsa olmak üzere gayrimenkul fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

İzmir Torbalı'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Torbalı Belediyesi,  Ayrancılar Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak...

İzmir Torbalı'da 22.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir Torbalı Belediyesi tarafından Pancar Mahallesi sınırları içerisindeki 4 arsa ihale ile satılıyor...

Torbalı 2017 arsa fiyatları Haberi

Torbalı 2017 arsa fiyatları

TÜİK’in Ocak–Ekim 2017 döneminine ait olan konut satış istatistiklerine göre Torbalı, en çok ev satılan ilçeler ve konut adedi sıralamasında listede 4. sırada yerini aldı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; arsa uzmanları Torbalı'da arsa fiyatlarının gün geçtikçe yükseleceğini söylüyorlar. Uzmanlar bazı noktalardaki tarlaların metrekaresinin 2 bin TL’ye kadar satıldığını aktardılar.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun da konu hakkında değerlendirmeler yaptı. Abdulvahap Olgun, Torbalı Ayrancılar bölgesindeki İzban, otoban gibi ulaşım olanakları, sanayileşme ve buna paralel olarak artan konut ihtiyacıyla birlikte özellikle son 1 yılda arsa fiyatlarının yükseldiğini söyledi. 

Olgun sözlerine şunları ekledi;  “Torbalı, Ayrancılar, Pancar ve Kuşçuburun gibi bölgelerde sanayileşme nedeniyle artan beyaz yakalı nüfusun konut ihtiyacını karşılamak için yapımına başlanan lüks konutlar da dikkatleri çekiyor. Özellikle artan nüfusu karşılamak...