17 / 05 / 2024

Torbalı açık spor aktivite merkezi

Torbalı açık spor aktivite merkezi

İzmir'in Torbalı ilçesi Muratbey Mahallesi'ndeki, Belediyeye ait 22 bin metrekarelik arsanın tamanının açık spor aktivite merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

Torbalı'ya açık spor aktivite merkezi müjdesi!

İzmir'in Torbalı ilçesi Muratbey Mahallesi'ndeki, Belediyeye ait 22 bin metrekarelik arsanın tamanının açık spor aktivite merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Aşkın Bak: Üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, arsa sorununa değinerek "Öğrenci yerleştirmekte sorun yaşadığımız, arsa sorunu yaşadığımız illerde üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İzmir Torbalı OSB'de 2 parsel açık artırmayla satışta!

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde tüm parseller tahsis edilmiş olup 2 parsel açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıldı.

Eskişehir'e açık spor salonu alanı kazandırıldı!

Eskişehir Anadolu Gazetesi yazarı olan Sade Seda bugünkü yazısında Gökmeydan Mahallesi'ndeki değişikliği anlattı. Seda, mahalledeki açık pazarın açık spor salonu alanı olarak değiştirildiğini söyledi.

İstinye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü arazisine hastane geliyor!

Sarıyer İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen araziye ne yapılacak?

Sarıyer İstinye’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

Ankara Next Level'daki 6 ticari ünite 4 Nisan'da satışa çıkıyor!

Ankara Next Level projesinde yer alan 1 spor merkezi ve 5 dükkanın tamamı şartnamede açıklanan ödeme şekli ile açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.

Bursa Yıldırım'a dev spor kompleksi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türkiye'nin en büyük spor kompleksinin ihalesinin nisan ayında yapılacağını açıkladı. Edebali 2017 yılında tesisin inşasının tamamlanacağını söyledi.

Çağatay Kılıç: Türkiye'ye 750'yi aşkın saha inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu yaz 750'yi aşkın mahalle tipi diye tabir ettiğimiz futbol, basketbol ve voleybol sahasını yan yana Türkiyemizin bir çok ilinde, farklı mahallelerde inşa ettik." dedi.

Torbalı açık spor aktivite merkezi Haberi

Torbalı açık spor aktivite merkezi

AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı Belediyesi Kültür Sanat ve Spor Okulları bünyesinde kurs gören öğrenci ve velileriyle buluştu. 

Habertürk'te yer alan habere göre buradaki konuşmasında, Torbalı'da ilk öğretim çağında 40 bin civarında öğrenci olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Görmez, "Çocukları kötü alışkanlıklardan korumak için çok sayıda spor aktivite alanı kurduk. En büyük olanına ise yakında başlayacağız"  diye açıklama yaptı. 

İlçedeki en değerli arsalardan biri olarak bilinen Muratbey Mahallesi'ndeki 22 bin metrekarelik alanın tamamında açık spor aktivite merkezi kuracaklarını ifade eden Belediye Görmez, "Burası birçok dalda sporun yapılabileceği muhteşem bir yer olacak. İlçenin tam merkezinde gençlerimize çok önemli bir hizmet sunacağız. Halen 14 ayrı branşta 2 bin dolayında çocuğumuz kurslardan yararlanıyor. Alpkent, Ertuğrul ve Torbalı Mahalleri'nin tam merkezinde...