16 / 05 / 2024

Torbalı Aquapolis Sosyal Tesisleri ulaşım

Torbalı Aquapolis Sosyal Tesisleri ulaşım

Aquapolis Yüzme Havuzu ve sosyal tesisleri 1 Haziran'dan itibaren vatandaşların hizmetine girecek. Deneyimli ve alanında uzman can kurtaranların görev yapacağı tesiste, yüzme sporları dahil pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.

11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Torbalı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları netleşti. Peki TOKİ İzmir Torbalı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ'nin 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında satışa çıkarılan 223 konutun kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Torbalı'ya yeni sosyal yaşam kampüsü yapılacak!

İzmir’in en hızlı gelişen, büyüyen ilçesi Torbalı’da, Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Projesi’nden sonra, ikinci büyük yeşil alan projesi içinde çalışmalar hızla başladı. 

Torbalı'nın çehresi kent meydanlarıyla değişiyor!

Torbalı Büyükşehir'in "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 yeni projeyle Torbalı yeni sosyal alanlara kavuştu.

Torbalı Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Torbalı Belediyesi'nce Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan çok amaçlı düğün salonu ile Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Törende konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya "Torbalı Belediyesi yatırımlarıyla ilçeyi şahlandırıyor" dedi.

İzmir Torbalı'da 30 dönümlük alana sosyal tesis geliyor!

Torbalı Belediyesi’ne tahsis edilen 160 dönümlük alanın 30 bin metrekarelik bölümü için çok amaçlı sosyal tesisler yapılacak. Onaylanan proje için önümüzdeki ay ihaleye çıkılacak.

İzmir Tepeköy'de sosyal market inşaatı başladı!

Sosyal belediyecilikte adından söz ettiren Torbalı Belediyesi, İzmir'in en büyük sosyal marketi için inşaat çalışmalarına başladı.

İzmir Torbalı'ya 27 yeni park!

Sanayideki hızlı gelişmeyle birlikte nüfusu 170 bini aşan Torbalı'da, belediye yeni parklar, sosyal yaşam alanları ve altyapı yatırımları için atağa kalktı.

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

İzmit Torbalı yeni SGK binasının kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 250 yataklı devlet hastanesi inşaatı hızla yükselirken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının da kaba inşaatı tamamlandı.

Torbalı Ayrancılar’a yeni meydan yapılacak!

Torbalı Belediyesi, sosyal ve ekonomik hayatın giderek canlandığı, cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Ayrancılar Mahallesi için meydan projesini hayata geçiriyor.

İzmir Torbalı'nın imar haritası tamamlandı!

İZMİR'İN hızlı büyüyen ilçesi Torbalı'nın imar röntgeni çekilerek, 56 ayrı paftanın yapılaşma stratejisi, konut, eğitim, sağlık, ulaşım hatları ile iş merkezleri ve sosyal yaşam alanları belirlendi.

Torbalı Aquapolis Sosyal Tesisleri 1 Haziran'da hizmete giriyor!

Aquapolis Yüzme Havuzu ve sosyal tesisleri 1 Haziran'dan itibaren vatandaşların hizmetine girecek. Deneyimli ve alanında uzman can kurtaranların görev yapacağı tesiste, yüzme sporları dahil pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.

Torbalı Aquapolis Sosyal Tesisleri ulaşım Haberi

Torbalı Aquapolis Sosyal Tesisleri ulaşım


Torbalı Belediyesi tarafından inşa edilen Aquapolis Yüzme Havuzu ve sosyal tesisleri 1 Haziran'dan itibaren vatandaşların hizmetine girecek. Deneyimli ve alanında uzman can kurtaranların görev yapacağı tesiste, yüzme sporları dahil pek çok etkinlik gerçekleştirilecek. Yüzme kurslarına başvurmak isteyen 7 ile 14 yaş grubu çocuklara saat 09.00-12.00 saatleri arasında hizmet verilecek. Bu kurslara başvuru ise Aquapolis'ten yapılacak. Havuza giriş saatleri ise haftaiçi saat 13.00-18.00 arası, haftasonu ise 10.00-18.00 olacak. Havuz giriş ücretlerinin tam 15 lira, 0-12 yaş grubu çocuklar için ise 12 lira olması bekleniyor. Kadın ve erkek personelin görev yapacağı tesislerde Sneak Bar ve restoran da bulunacak. Müzik yayını ile birlikte farklı animasyon gösterilerinin de yer alacağı Aquapolis'te olası kaza ve yaralanmalara karşı da sağlık ekipleri hazır bulunacak. Ayrıca havuzda...