20 / 05 / 2024

torbalı belediye hastanesi ne zaman açılacak

torbalı belediye hastanesi ne zaman açılacak

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un verdiği talimatla ilçeye modern bir belediye hastanesi yapılıyor. Daha önce Devlet Hastanesi yapılması için 75 dönüm arsa veren belediye, çalışmaların bir türlü başlamaması üzerine, çalışma başlattı...

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

İzmir'de konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 8 bin 41 metrekare alana sahip.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Şişli Belediye Meclisi, Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın talebini kabul etti!

Şişli Belediye Meclisi, Şişli ve çevre ilçe sakinlerinden gelen “Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın” talebini oy çokluğuyla kabul etti.

AK Parti'den İzmir Torbalı'daki arsa satışına tepki! 

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un arsa satışı kararına tepki göstererek, "Bu karardan vazgeçin" dedi.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Torbalı'da ağır hasarlı belediye binası yıkılıyor!

İzmir depremi sonrasında ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkım çalışmalarına dün akşam saatleri itibariyle başlandı. İçerisinde 16 işletmenin bulunduğu bina, kentin farklı bir noktasında yeniden inşa edilecek.

Göztepe'ye devredilen arsanın tahsisi iptal edildi!

Torbalı Belediye Başkanı Uygur, "Bu yer Göztepe Spor Kulübü'ne tahsis edilecekse, meclis uygun görürse bu hukuki ve sağlam temellerle yapılmalı ve belediyemiz de birtakım haklara sahip olmalı çünkü o alan köyün ortak kullandığı alan" dedi...

Torbalı'ya yatırım yağmuru!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede görev yapan gazetecilerle buluştu. Görmez, vaatlerinden ve hayata geçireceği yatırımlardan bahsetti.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

torbalı belediye hastanesi ne zaman açılacak Haberi

torbalı belediye hastanesi ne zaman açılacak


İzmir Torbalı’nın kanayan yarası haline gelen hastane konusunda kolları sıvayan Belediye Başkanı İsmail Uygur’un verdiği talimatla ilçeye modern bir belediye hastanesi yapılıyor. Daha önce Devlet Hastanesi yapılması için 75 dönüm arsa veren belediye, çalışmaların bir türlü başlamaması üzerine, ilçeye hastane kazandırmak için çalışma başlattı. Yap-işlet-devret modeli ile yapılan hastane için belediyenin kasasından tek kuruş çıkmayacak.


BELEDİYENİN KASASINDAN TEK KURUŞ ÇIKMAYACAK


Eski meyve ve sebze halinin bulunduğu alanda başlayan çalışmalar kısa sürede büyük aşama kat etti. Kısa süre içinde tamamlanıp hizmete girecek olan belediye hastanesi modern ve tam teşekküllü olacak. Hastane, ilçenin sağlık sorununa da kesin çözüm getirmiş olacak. Kaba inşaatı bitme aşamasına gelen dev sağlık tesisi kentleşme adına belediyenin attığı en önemli adımlardan biri.


UYGUR’UN PRESTİJ PROJELERİNDEN BİRİ


Bugüne kadar ilçeye birçok tesis...