04 / 05 / 2024

Torbalı Belediyesi milli eğitim

Torbalı Belediyesi milli eğitim

Torbalı Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na arsa tahsisinde bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez " Okullaşma, yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Çekmeköy Belediyesi, okul arazisini satışa çıkardı!

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun hakkında çıkan haberlere yalanlama!

Esenler Belediyesi –Milli Savunma Bakanlığı arasında 29 Nisan 2015'de imzalanan protokol çerçevesinde Fenerbahçe Orduevi yerleşkesinde inşa edilen konutlara ilişkin Cumhuriyet Gazetesi'nin yaptığı yalan haber tepkilere sebep oldu...

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

Gebze Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde yapıldı.

Bornova Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı’na arsa tahsisi!

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi 498, 707 ve 719 sokaklar arasında bulunan ve imar planında yol, yeşil alan ile ilkokul olarak görülen 3 bin 500 metrekarelik arsası, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

TOKİ İzmir Torbalı kura sonuçları açıklandı! 

TOKİ tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirilen 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Kuralar sabah saat 11:00'da Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda çekildi.

TOKİ İzmir Torbalı kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği toplam 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Kura çekilişi Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda saat 11:00’da yapılacak.

Torbalı Belediyesi milli eğitim Haberi

Torbalı Belediyesi milli eğitim


Torbalı Belediyesi, okul ve derslik yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na 7 ayrı mahallede, bedelsiz arsa tahsisinde bulundu. Bağışlanan arsaların 50 dönüme ulaştığı belirtildi. İlçedeki okullarda kullanılmak üzere Milli Eğitim'e bedelsiz sağlanan boya, inşaat ve onarım malzemesinin teslimi sırasında konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, hızlı göçün baskısıyla ilçede eğitimin kalitesinde oluşan riskleri ortadan kaldırmak istediklerini belirterek, "Bölgenin en hızlı büyüyen ilçesiyiz. Okullaşma, yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir" dedi.



Yeni...