03 / 05 / 2024

Torbalı Belediyesi okul inşaat ihalesi

Torbalı Belediyesi okul inşaat ihalesi

Torbalı'da belediyenin arsasını bağışladığı 4 okulun inşaatı için ihaleye çıkıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, sanayileşmeyle birlikte hızlı göçün yaşandığı ilçede eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla harekete geçtiklerini belirtti..

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Esenler Belediyesi gayrimenkullerini sattı mı?

İstanbul Esenler Belediyesi'nin devlete olan borçlarını; iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını satarak kapattığı iddia edildi. 

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Keçiören Belediyesi engelliler için örnek okul inşa ediyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi, engellilere yönelik eğitim faaliyeti sunacak olan okulun inşaatında sona geldi...

Çekmeköy Belediyesi, okul arazisini satışa çıkardı!

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

Torbalı Belediyesi okul inşaat ihalesi Haberi

Torbalı Belediyesi okul inşaat ihalesi

Torbalı'da belediyenin arsasını bağışladığı 4 okulun inşaatı için ihaleye çıkıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, sanayileşmeyle birlikte hızlı göçün yaşandığı ilçede eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla harekete geçtiklerini belirterek, "Girişimlerimizin ilk meyvesini aldık" dedi. İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılan ihale duyurusuna göre; Karakuyu İlkokulu 12 derslikli, Torbalı merkezde Anaokulu 6 derslikli, Dağkızılca Mahallesi'ndeki ilkokul 9 derslikli ve Çapak Mahallesi'nde ise 10 derslikli ilkokul yapılacak. Okullar 270 iş gününde bitirilecek.


Hayırseverlere çağrı

Başkan Görmez, 2014 yılının Aralık ayında İzmir Valisi Mustafa Toprak'la ilçenin eğitimde yaşadığı sıkıntıları paylaştıklarını belirterek şunları söyledi: "Geçmişte, milli eğitim müdürlükleri buradaki bürokrasi yüzünden epeyce yorulmuş. Biz okul ihtiyacı olup arsa sorunu yüzünden yatırım yapılamayan alanlarda çalışmalar başlattık. 10 ayrı okul için inşaat ruhsatı vermekle...