30 / 04 / 2024

torbalı belediyesi projesi

torbalı belediyesi projesi

Torbalı Belediyesi "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında Torbalı Meydan ihalesini yapacak. Torbalı Meydan ihalesi 1 Mart'ta gerçekleşecek.

İzmir Torbalı'nın imar haritası tamamlandı!

İZMİR'İN hızlı büyüyen ilçesi Torbalı'nın imar röntgeni çekilerek, 56 ayrı paftanın yapılaşma stratejisi, konut, eğitim, sağlık, ulaşım hatları ile iş merkezleri ve sosyal yaşam alanları belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Torbalı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları netleşti. Peki TOKİ İzmir Torbalı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi...

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesi meclis gündeminde!

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesi nerede? TOKİ İzmir Torbalı 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Torbalı 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ İzmir Torbalı 2019 ne zaman teslim? TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ İzmir Torbalı'da sözleşme dönemi sona eriyor!

İzmir Torbalı TOKİ Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

torbalı belediyesi projesi Haberi

torbalı belediyesi projesi

Torbalı Belediyesi, "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında Atatürk, Yazıbaşı ve Karakuyu ve Ayrancılar'ın ardında 4. meydan için de ihaleye çıktı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin gerek belediye, gerekse merkezi hükümetin projeleriyle yatırımlarında zirve yaptığını belirterek "Bütün birimler ilçemizin daha da gelişmesi için seferber olmuş durumda" dedi.


Torbalı Mahalle Meydanı'nın 1 Mart'ta ihaleye çıkacağını ve 3250 metrekarelik bir alanı kapsayacağını belirten Görmez, inşaatın 4 ay içinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Görmez, "Meydanlar toplumun bütün kesimlerinin buluştuğu yerlerdir. Her Mahalleye Bir Meydan Projelerimizden 4'üncüsüne Ayrancılar'da devam ediyoruz. Bu meydan toplam 9000 metrekare alan üzerine kurulacak, içinde kafeterya, çocuk oyun, fitness, yeşil alan ile oturma ve dinlenme alanları yer alacak" dedi.


Yeni...