03 / 05 / 2024

Torbalı Fetrek Çayı ıslah çalışmaları

Torbalı Fetrek Çayı ıslah çalışmaları

Torbalı ilçe sınırlarından geçen Fetrek Çayı'nın ıslahı için 20 adet iş makinesi bölgeye gönderildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 51 adet iş makinesiyle seferberlik başlattıklarını ifade etti.

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi mecliste!

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

Torbalı’da 2019 Şubat ayında 355 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Şubat ayı ülke geneli konut satışları açıklandı. Torbalı’da konut satışları zirvede olarak belirtildi. 

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatı Mayıs'ta tamamlanacak!

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatında sona geliniyor. 11 bin metrekare arazi üzerine kurulan kampüsün inşaatının Mayıs ayında tamamlanacağı açıklandı.

Bahçeşehir Platinum'da 36 ay taksit fırsatı! Yeni proje!

Bahçeşehir Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Platinum İzmir'in Torbalı bölgesinde yükseliyor. Yüksek kira getirisi sunan projede 36 ay taksit fırsatı bulunuyor.

Torbalı'ya yeni sosyal yaşam kampüsü yapılacak!

İzmir’in en hızlı gelişen, büyüyen ilçesi Torbalı’da, Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Projesi’nden sonra, ikinci büyük yeşil alan projesi içinde çalışmalar hızla başladı. 

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

İzmir Torbalı'ya 100 milyon TL'lik hastane yatırımı!

Sağlık Bakanlığı'nın büyük desteğiyle hayata geçirilen Torbalı Devlet Hastanesi'nde geri sayım başladı. 100 milyon liraya mal olan hastaneye bu ay içinde taşınılacak.

İzmir Torbalı Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, bölgedeki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. TOKİ tarafından inşa edilen Torbalı Devlet Hastanesi'nin 5 ay sonra açılacağı belirtildi.

Gardenya Torbalı fiyat!

12 blokta 134 daireden meydana gelen Gardenya Torbalı projesinde konut teslimlerin 2018 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. İşte Gardenya Torbalı fiyat...

İzmir Torbalı'da yeni caddeler açılıyor!

Hızlı kentleşme, yoğun nüfus artışı ve sanayi alanında kaydettiği gelişmeyle dikkat çeken Torbalı'da, yeni bir caddenin daha altyapı çalışmalarına başlandı. Torbalı Belediye Başkanı Görmez, "Nüfusumuz iki yılda 30 bin arttı. Her ay bir mahalle kuruluyor" dedi.

Torbalı'da 2016'nın ilk 9 ayında 4 bin konut satıldı!

İzmir'de Torbalı Ticaret Odası'nın araştırması konut alım-satımında Torbalı'ya olan ilgiyi, 15 Temmuz darbe girişiminin bile etkilemediğini gösterdi. 2015 yılının ilk 9 ayında 3 bin 954 konutun satıldığı ilçede 2016 yılının aynı döneminde bu rakam 3 bin 950 oldu.

İzmir Torbalı'da 30 dönümlük alana sosyal tesis geliyor!

Torbalı Belediyesi’ne tahsis edilen 160 dönümlük alanın 30 bin metrekarelik bölümü için çok amaçlı sosyal tesisler yapılacak. Onaylanan proje için önümüzdeki ay ihaleye çıkılacak.

Torbalı Fetrek Çayı ıslah çalışmaları Haberi

Torbalı Fetrek Çayı ıslah çalışmaları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu "Söz verdiğimiz gibi bu derenin ıslahını en kısa sürede tamamlayarak 50 yıllık haklı talebi karşılayacağız. Proje ile muhteşem bir mesirelik alan ortaya çıkacak. Her gelen derenin ıslahını biz yapacağız demiş. Ancak bugüne kadar kimse bu işi yapamamış. Duyduğumda bu projeyi biz yaparız dedik ve hemen işe koyulduk" diye...