29 / 04 / 2024

Torbalı Göllücedeki arazi sorunu çözüldü mü

Torbalı Göllücedeki arazi sorunu çözüldü mü

Torbalı Belediyesi tarafından Göllüce mahallesindeki 222 dekarlık mera alanının alınmasıyla, yıllardır süren arazi anlaşmazlığı çözüldü.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Torbalı Göllüce'deki arazi sorunu çözüldü!

Torbalı Belediyesi tarafından Göllüce mahallesindeki 222 dekarlık mera alanının alınmasıyla, yıllardır süren arazi anlaşmazlığı çözüldü.

Niyazi Güllü Gayrimenkul Akdeniz'de yükselecek!

Kahramanmaraş'ta arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren, kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce: Deprem tecrübelerimizden faydalanın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta ile Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti.İdris Güllüce 'Deprem tecrübelerimizden faydalanın' dedi.

İdris Güllüce: Deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta’yı ve Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti. Güllüce, deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı diye konuştu.

İdris Güllüce'nin 9 Ağustos programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 9 Ağustos Cumartesi günü programı belli oldu. İdris Güllüce 9 Ağustos programı kapsamında Altınekin belediyesini ziyaret edecek.

Şanlıurfa Karaköprü Güllübağ'da 4.9 milyon TL'ye satılık üç adet arsa!

Şanlıurfa Karaköprü'ye bağlı Güllübağ Mahallesi'ndeki üç adet arsa toplam 4 milyon 973 bin 834 TL tahmini bedelle 21 Ağustos 2014 Perşembe günü Karaköprü Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilecek...

İdris Güllüce bugün Kırşehir belediyesini ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi web sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. İdris Güllüce bugün saat 18:00 de Kırşehir belediyesini ziyaret edecek.

İdris Güllüce: İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. Doğru, dürüst, çağdaş, teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hemen hemen çıkmak üzere.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüme başlayacağız!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen yıkım programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, köylerde de dönüşüm yapacaklarını belirterek, "ileri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

İdris Güllüce'den Bağcılar'da dönüşüm, iskele ve çevre açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz. Teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hazırlanıyor" dedi.

Torbalı Göllücedeki arazi sorunu çözüldü mü Haberi

Torbalı Göllücedeki arazi sorunu çözüldü mü


Torbalı Belediyesi tarafından Göllüce mahallesindeki 222 dekarlık mera alanının alınmasıyla, yıllardır süren arazi anlaşmazlığı çözüldü. Göllüce'de yaşayan 135 ailenin arazi sorunu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in çabasıyla çözüldü. Evliyazade ailesinin Osmanlı İmparatorluğu döneminde tapusunu aldığı 250 haneli mahalledeki bin 200 dekarlık alan, bir süre önce aile tarafından Defne Tarım şirketine satılınca, şirket de yeni sahip olduğu arazileri tel örgülerle çevirip köy halkının özel mülklerine girişini engelledi. Çoğunluğu hayvancılık ve tarımla geçinen vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Mahalleliler, 100 yıldır kullandıkları meraların hazineye ait olduğunu öne sürdü. Görmez de bunun üzerine devreye girdi ve 135 ailenin tapusunun şirket yönetimince köylülere verilmesini istedi. Defne Tarım'ın bunu kabul etmesiyle Göllüceliler rahat nefes aldı. Muhtar Metin Teker, kendi topraklarında kiracı konumundan kurtulduklarını...